USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Землю біля Луцька віддають під багатоквартирну забудову

18 Липня 2023 13:37
У селі Липини Луцького району пропонують під оренду земельну ділянку для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Відповідні земельні торги на сайті prozorro.sale оголосила Підгайцівська сільська рада.

Під оренду пропонують земельну ділянку комунальної власності площею 0,2619 гектара.

Кадастровий номер: 0722883400:01:001:0356.

Категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Вид цільового призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. На ділянці наявне електропостачання.

Початкова ціна продажу лоту (річної орендної плати) – 82 737 гривень.

Термін оренди – два роки.

Відзначимо, що, згідно з рішенням Підгайцівської сільської ради, переможець торгів зобов’язаний укласти договір земельного сервітуту для облаштування і забезпечення підʼїзду з твердим покриттям до сусідніх земельних ділянок. Йому буде заборонено змінювати цільове призначення земельної ділянки. Також переможець повинен протягом року з моменту набуття права оренди встановити термін початку будівництва.

Читати ще: Проблема глобальна: сусідні з Луцьком громади будуватимуть власні очисні?

Нагадаємо, Луцька міська рада встановила тимчасовий мораторій на приєднання до мереж «Луцькводоканалу» об’єктів, які розташовані поза межами Луцької міської територіальної громади. Це, зокрема, стосується багатоквартирних житлових комплексів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Підпільник Кіндрат Показати IP 18 Липня 2023 21:39
Ще один акваріум, але високий ! Який "зодчій" дає дозвіл на будівництво таких шедеврів архітектури ??!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus