USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жінку, котра задушила власну дитину, можуть і не посадити. ВІДЕО

19 Січня 2011 13:58
Жінка, котра у селі Піща Шацького району задушила власну новонароджену дитину, підписала зобов'язання про невиїзд: проти неї порушено кримінальну справу.
Максимальний термін ув'язнення, що загрожує жінці, - 5 років.
Як уже повідомлялося, у горе-матері є малолітній син, якого, до речі, вона хотіла залишити у дитбудинку. Також пом'якшувальною обставиною може стати післяпологовий синдром, повідомляє НТН.
Народила 29-річна жінка ще у грудні. Від кого завагітніла – не зізнається.
«Я не хотіла народжувати тої дитини, намагалася позбавитися її, - каже підозрювана. - Ну, я спочатку пила усілякі трави, вживала таблетки. Але нічого не получилося. Вагітність скривала - живіт був не дуже великий.
На облік у пологовому не стала, до гінеколога не зверталася. Носила широкий одяг, щоб у селі ні про що не здогадалися.
Коли народила, руками, а потім ковдрою почала затуляти хлопчикові дихальні шляхи. Коли він уже не подавав ознак життя, жінка поклала труп до пакету і винесла у хлів до худоби.
На долівці за діжкою притрушений соломою пакунок пролежав два тижні. Надворі тоді був мороз, тож молодиця вирішила закопати тіло, щойно розмерзнеться грунт.
Про ймовірну вагітність правоохоронцям розповіла сусідка породіллі. Каже, в жінки десь подівся живіт, і дитини немає.
«Свою вагітність вона заперечувала, - каже оперуповноважений сектору Шацького РВ УМВС України в області Олександр Гуменчук. - Категорично. Говорила, що не може такого бути. Але в ході подальших оперативно-розшукових міроприємств, опитування свідків, а також бесід із самою підозрюваною було встановлено, що дійсно вона народила дитину, і позбавила її життя».
«Під час розтину судово-медичним експертом трупа було встановлено, що дитина народилася доношеною, здоровою, життєздатною. Живою. Жила протягом 10-15 хвилин. Померла внаслідок механічної асфіксії - удушення. Під час огляду трупа було видно синці в області носової порожнини і біля губ, рота», - розповів керівник сектору Шацького РВ УМВС України в області Василь Сиковець.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ангеліна Показати IP 19 Січня 2011 14:54
Читаєш, і холоне кров! Тисячі жінок не можуть мати дітей, ще десятки тисяч не можуть самостійно народити! А тут і таблетки пила, і до лікарів не зверталася, й здорову дитину сама народила! 9 місяців носити маля,відчувати його рухи під серцем, а потім задушити... Скажіть, яке має право вона після цього дихати повітрям й топтати землю???? Не хочеш ти виховувати дитину,напиши відмову, Бог і добрі люди не залишать! Навіщо ж вбивати????
11 Показати IP 19 Січня 2011 15:13
повна деградація
Metaller Показати IP 19 Січня 2011 16:25
а навіщо її садити? Кулю в лоба і "до побачення" :( це в додаток до попереднього коментаря, який 100% підтримую.
***** Показати IP 19 Січня 2011 17:04
сука! не мається на увазі собака, бо тварини такого з своїми дітьми не творять. І де ж та космічна чи якась там інша справедливість, навіщо дитячу душу послали тому одороблу, коли мільйони жінок , які хочуть дітей, можуть їх виховувати і забезпечувати, бьють поклони, благаючи про таку радість і марно, а цій - легко і будь-ласка!
Сашуля Показати IP 19 Січня 2011 17:34
Та стерилизовать их надо
1 Показати IP 19 Січня 2011 21:19
І що громадскість не бачила , сусіди не знали? Треба організовувати, щоб мати могла здати своє дитя у лікарню, чи амбулаторію, чи у сільраду хоч. А участковий має знати про все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus