USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Жіноча консультація потребує ремонту за 5 мільйонів

5 Грудня 2014 14:07
Корпус, де розташована жіноча консультація, не ремонтувався майже 30 літ. Приміщення потребує капремонту.

Про це стало відомо під час засідання комісії міськради з питань медицини сьогодні, 5 грудня.

Нагадаємо, в міському управлінні охорони здоров’я вирішило запровадити нову практику: майбутніми мамами з наступного року займатимуться не лише медики жіночої консультації пологового будинку, а й гінекологи та сімейні лікарі міських поліклінік. Жінки зможуть самі обирати, до кого з лікарів йти й ставати на облік.

Як розповів головний медик міста Федір Кошель, керівництво пологового будинку вже не перший рік просить дати кошти на ремонт приміщення жіночої консультації. Корпус не ремонтувався з 1986 року. На капітальний ремонт приміщення потрібно орієнтовно 5 мільйонів гривень.

Голова комісії, депутат міськради Ганна Кравчук висловила надію, що кошти в бюджеті міста таки передбачать на ремонт приміщення.

До слова, якщо гроші таки виділять і розпочнеться капремонт, то на період проведення робіт консультацію доведеться кудись переселяти. Не виключено, що їх розмістять по поліклініках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
людина з мед освітою Показати IP 5 Грудня 2014 14:19
Сантехнік Кошель ,і консьєржка Кравчук!ніколи не зрозуміють одного ,що вагітним не можна в поліклініки і амбулаторії!Ви собі уявіть який букет принесе до дому молода мама якщо пройде через поліклініку в час найбільшого напливу ГРВІ чи пройде через коридор де ходили люди з кором краснухою і різними інфекціями!Чи хочуть бізнес на ліках на цьому зробити???подумйте логічно!ремонт треба .,але знаючи ситуацію,що вже до погроз дійшло приміщення після ремонту не повернуть нізащо!Але преса про таке не пише.Видно Кошель статтю замовив)
Volynyaka Показати IP 5 Грудня 2014 14:40
коментар було видалено
мама двох діток Показати IP 5 Грудня 2014 14:49
Це просто абсурд відправляти вагітних жінок до сімейних лікарів. Яку ж це цікаву кваліфікацію можна здобути за два тижні, не смішіть людей. Тут роками не можуть її здобути, а ви хочете за два тижні. Давайте реально дивитися на речі і реально оцінювати ситуацію, яка може скластися, якщо по-перше вагітну жінку буде приймати звичайний терапевт, а по-друге якщо їй прийдться стояти в черзі серед хворих на будь-які болячки....ви що в своєму розумі!!! ЦЕ НЕДОПУСТИМО! В жіночій консультації і так черги величезні, щоб попасти на прийом до лікаря чи здати аналізи, неодноразово жінки не витримували цього, а тут ще їм добавити, то ви уявіть собі які можуть бути наслідки виношування дитинки і взагалі буде під великим питанням сама вагітність!!! Та подумайте ви вже врешті решт про людей, а не про свої кармани....НАБРИДЛО ВЖЕ СЛУХАТИ ОЦІ ПУСТІ ОБІЦЯНКИ, А НАТОМІСТЬ ОТРИМУВАТИ ЩЕ ГІРШІ УМОВИ НІЖ Є!
Таня Показати IP 5 Грудня 2014 15:00
Та скільки вже можна тієї "брехні"??? Кошелю не вийшло так прикрити консультацію, то думає хоч так до неї підійду...на ремонт 5 мільйонів, 2 з яких піде на ремонт, решта по карманах!!! Люди розплющте очі!!!Вас дурять!!!!!! Відстоювати свої інтереси до останнього, ніякий сімейний лікар не надасть кваліфікованої консультації і огляду!!!!!!! КОШЕЛЬ - ПІДЛИЙ БРЕХУН І КОРУПЦІОНЕР!!!!
Катерина Показати IP 5 Грудня 2014 15:01
Під виглядом ремонту переслять консультацію,а після ремонту забудуть назад вселити...
Олена до Катерина Показати IP 5 Грудня 2014 15:30
Повністю погоджуюсь! На це і розраховано.
правдива Показати IP 5 Грудня 2014 15:03
Да навіщо та консультація? Он новина нижче, що будують містечко для ведмедів... Кому ті люди потрібні? Генофонд українців взагалі хочуть знищити, краще ведмеді нехай живуть в Україні! А для них ще і євро-гранд виграли для будівництва, а для людей гранди не виграють, а навіщо - люди то непотріб... Пипець у що Україну перетворюють - жах!!! І це диктують ЄС і США!!! Під ремонти консультацій, лікарень... вони гроші не дають, а ведмедям - будь ласка!!!
Лучанка Показати IP 5 Грудня 2014 15:20
Пане Кошель, ви вже зовсім знахабніли і засліпились грішми??? Ми люди, ми жінки і матері!!!!!!!! Дайте спокій жіночій консультації!!!!!!
РЕНО Показати IP 5 Грудня 2014 17:59
Женіть швидше вже того Кошеля і Токарчука. Не смішіть людей. Там повний безпредєл!
вах-вах Показати IP 5 Грудня 2014 19:16
Чекаємо в Луцьку майдан вагітних
аня Показати IP 5 Грудня 2014 23:49
в поліклініках вагітних будуть вести вагітних не сімейні лікарі,а акушер гінекологи які неодин рік працювали в жіночій консультації,не вводьте людей в оману!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus