USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЖК «Caramel Residence». Коли навіть ремонт – в радість*

30 Вересня 2019 08:00
Якщо свідомо підійти до вибору майбутнього житла, то навіть ремонтні роботи не будуть здаватися проблемою, доводить луцький забудовник.

«Ремонт не можна завершити, його можна тільки розпочати», «Порахував бюджет на ремонт? Множ суму на 2», «Почав ремонт в стилі «хай-тек», а завершив у стилі «хай так», «Справжня відпустка, це коли купуєш шорти і футболку, а не нові шпалери і ламінат»... Напевно кожен, хто хоч раз в житті зіткнувся з ремонтом, чув хоча б одну з цих «перлин народної мудрості», а для декого, слово «ремонт» перетворилося навіть у страшилку.

Бо й справді, ремонт – це доволі затратна справа як в плані грошей, так і в плані часу. А якщо ще додати неякісне будівництво, криві стіни, які треба вирівнювати, відсутність стяжки, нестандартні кімнати, то крім грошей і часу витрачається ще й сила-силенна нервів.

І ось в цьому плані лучанам, які планують оселитися в ЖК «Caramel Residence» від Будівельної компанії ЛДБК, невимовно пощастило. Адже робити ремонт в житлі від цього луцького забудовника – насправді одне задоволення. І ось чому.

Підведені та облаштовані комунікації

Найперше, що необхідно зробити в квартирі, придбаній у новобудові, аби довгий час не потребувати після новосілля послуг майстрів – грамотно розведені комунікації. Якщо цього немає, доводиться самотужки прокладати проводку, укладати сантехнічні труби, адже деякі забудовники лише підводять комунікації до квартири, а далі жильці розбираються з цим самі. Часом непродумано встановлені комунікації потрібно переробляти, довбати стіни, їх заново штукатурити (за умови, що штукатурка вже була).
Але це не про житло від ЛДБК. Як пояснюють у компанії, всі комунікації вже підведені у квартиру, розведені по кімнатах. Менеджери з продажу додають: майстри, які приходять в комплекс займатися внутрішнім ремонтом, відзначають, що тут практично нічого не потребує демонтажу чи перероблень. Не треба знімати штукатурку, проводити електрику, сантехніку. Підключив – і все.

Тут вже встановлені розетки та вимикачі, причому не по мінімуму, а в достатній кількості. Також повністю підведені труби, до яких хоч зараз під’єднуй пральну машинку, встановлюй ванну чи душову кабіну.
Крім того, до кожної квартири уже підведені кабелі для встановлення домофону, інтернет-зв’язку.

Рівні відкоси, стіни та підлога

Наступний крок ремонтних робіт – підготовка стін, стелі та підлоги. І отут теж часто з’являються сюрпризи. Нерівна підлога, криві відкоси, непоштукатурені стіни, або ж лише чорнова штукатурка. Відповідно доводиться вкладати додаткові гроші в ремонтні матеріали, платити майстрам, витрачати час.

А ось в ЛДБК про це подбали: купуючи квартиру в ЖК «Caramel Residence», про ці нюанси не треба думати. У квартирах – ідеально рівні стіни та підлога «під маячки». Машинна стяжка, напівсухого нанесення, що робить її міцнішою, рівна штукатурка, рівні відкоси. Тому тут буде достатньо лише поґрунтувати і можна приступати до оздоблювальних робіт: фарбувати, вкладати ламінат чи паркетну дошку, плитку.
Легке втілення дизайнерських ідей

Завдяки вдалому плануванню: квадратні просторі кімнати, велика кухня, місткий коридор, тут є де розгулятися дизайнерській фантазії і втілити свої мрії про ідеальний затишний інтер’єр.

У комплексі, який зводиться на вулиці Конякіна, немає нестандартних кімнат, які потребують дорожчих і нестандартних меблів. В квартирах від ЛДБК легко вкладати підлогу і клеїти шпалери. Житло у комплексі спроектоване так, щоб оптимізувати і раціонально використати весь наявний простір.
Такі кімнати легко зонувати, тут просто розставити меблі так, щоб це було зручно, комфортно і естетично.

Достатня кількість денного світла

Вікна в кімнатах розташовані так, щоб в світлу пору доби забезпечувати достатнє освітлення, тож часто відпадає нагальна потреба встановлювати додаткові світильники та підсвітки.

Тут можна не боятися експериментувати з кольорами: завдяки такому освітленню, «тисняви стін» легко уникнути і навіть темні шпалери не викликатимуть ілюзію зменшення простору.

Універсальність вхідних дверей

Елегантним доповненням до втіленого інтер’єру в квартирі є й вхідні двері. Надійні, протизламні двері Milano мають зйомні накладки, які можна за бажанням замінити на фасади необхідного кольору. А взагалі вони вибрані так, щоб гармонійно поєднуватися з будь-якими елементами інтер’єру, як світлими, так і темними.

Аналізуючи вище наведені причини, можна впевнено стверджувати, що ремонт в ЖК «Caramel Residence» – це не проблема чи низка незручностей, а можливість втілити свої найсміливіші фантазії облаштування комфортного житла.
Більше деталей про квартири в комплексі можна отримати за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, або за телефонами (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Санчез Показати IP 1 Жовтня 2019 21:23
Яка ціна такої реклами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus