USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Увага до найменших деталей – візитівка ЖК «Caramel Residence»*

16 Вересня 2019 08:00
Майстра своєї справи завжди можна впізнати за почерком: найменші деталі, які можна помітити, коли придивитися уважно до його роботи. І стосується це будь-якої сфери: акуратні шви на одязі улюбленого бренду, ідеальне поєднання смаків і їх естетика в добре знайомому ресторані, тиха робота мотору в перевіреній марці авто. Так і в будівництві: кожен забудовник має свій «почерк», свої «фішки», які вирізняють його з-поміж інших. Серед них – Будівельна компанія ЛДБК, яка вже 20 років працює на цьому ринку і має заслужену репутацію надійного забудовника.

«Не економити на дрібницях, якість у найменшій деталі» – одне з тих неписаних гасел, якими послуговуються в компанії під час зведення новобудов, зокрема, ЖК «Caramel Residence». Так, під час виконання робіт можна було б десь здешевити, десь погрішити з якістю, але ж з часом все це вилізе проблемами для мешканців. А їхньою думкою найбільше дорожать у компанії, тому й ніколи не піддаються на такі провокативні пропозиції.

Саме тому під час зведення комплексу постійно контролюється якість матеріалів та виконання робіт: фундамент вистоюється необхідний термін для усадки, більшість «мокрих» робіт виконується в теплу, суху пору року, щоб розчин надійно висох і скріпив цеглу, кожна партія цегли ретельно перевіряється у власній лабораторії. І це – непомітні згодом для ока споживача, але такі потрібні для його захисту заходи.
Не менш важливими є дрібниці (розетки, труби, проводка, стяжка), які вже з самого початку заселення можуть завдати проблем, якщо їх не зробити якісно. Так, якщо поставити дешеві вимикачі чи розетки – скоро їх доведеться замінити. Якщо поставити неякісну сантехніку – є ймовірність неприємних затоплень. Якщо стіни нерівні – доведеться вирівнювати їх і робити відкоси. Якщо встановити неякісні вікна – потребуватимуть заміни. Дешеві вхідні двері, неякісні замки – додаткові витрати на їх заміну. Але ж при купівлі квартири за кожну цю дрібницю заплатили клієнти, адже все це входить у вартість квадратного метру.
Саме тому в ЛДБК вважають: якщо вже клієнти довірили свої кошти, своє майбутнє і комфорт забудовнику, то нові мешканці повинні отримати якісне помешкання. Тож, зводячи ЖК «Caramel Residence» встановлюють якісні сертифіковані вікна, броньовані двері з дорогими, протизламними замками, якісні розетки і вимикачі, рівні стіни, стяжку підлоги і відкоси "під маячки".
У результаті, ЛДБК впевнено тримає марку надійного забудовника, який керується принципом ціна=якість.

Більше деталей про квартири в комплексі можна отримати за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, або за телефонами (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus