USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ЖК «Caramel Residence» – ваше житло майбутнього*

27 Грудня 2018 11:04
Квартири в першому будинку ЖК «Caramel Residence» від Будівельної компанії ЛДБК розкупили майже миттєво. Ще до здачі будинку половина помешкань знайшла своїх власників. Це й не дивно, адже на етапі будівництва вартість квадратного метру дешевша, аніж у вже зданому будинку. Тому люди, які планують своє майбутнє, зважають на такі речі. Цьогоріч десятки сімей обрали житло в згаданій новобудові й готуються тут зустрічати свята.

У ЛДБК наголошують: обирають, тому що довіряють. Адже, незважаючи на кризи в державі, фінансові і політичні, які пережили українці за 20 років існування компанії, усі об’єкти завжди здавалися вчасно і в заявлені строки. Жоден клієнт не став обманутим вкладником, а навпаки, забудовник постійно йде назустріч клієнтам. Свого часу це була чи не єдина компанія в Луцьку, яка взялася за реалізацію програми «Доступне житло», хоч для комерційної структури непросто мати справу з бюджетними коштами. Репутація, заслужена кропіткою працею і перевірена часом - те, чого не придбаєш за гроші і не намалюєш привабливою рекламою.

Будувати житло мрії і майбутнього – така концепція, якою керується забудовник, зводячи комплекс «Caramel Residence». Адже сучасні технології, енергоефективність та екологічність – принципи, які є пріоритетними в сучасному світі.
Не останнім фактором, який впливає на вибір житла на первинному ринку єрівень здачі квартири. Вікна, двері, стяжка, штукатурка - те, на що першочергово варто звертати увагу при купівлі житла, щоб не прогадати. І тут вигідно вирізняється ЖК «Caramel Residence» на луцькому ринку нерухомості. Бо разом з омріяними «квадратами» клієнти отримують якісні вікна з гарантією, броньовані двері, стяжку, поштукатурені стіни, лічильники, поліпропіленові труби, мідну електропроводку, встановлені розетки. А, отже, на все це новоселам не доведеться витрачати чималі кошти.

Проте комфорт - це не лише вікна та двері, а й тепло і затишок. І якщо друге - цілковита заслуга доброзичливої атмосфери у родині, то перше - теж турбота забудовника. Саме тому фасади новобудови утеплені за новою системою Baumit, яка зберігає оптимальне тепло в помешканнях при мінімальних затратах. А якісні котли та термоголовки на батареях покликані допомагати економити і відповідально споживати енергоресурси.
Добробут мешканців - ще один пріоритет роботи компанії ЛДБК, який повною мірою реалізовує акцент на екологічність. По-перше будинок зведений з екологічно чистих сертифікованих матеріалів – червоної керамічної цегли. А по-друге - він розташований в безпосередній близькості від зеленої зони, поруч з парком на розі вулиць Конякіна та Гордіюк. Тут вам і бігові доріжки, і місця для відпочинку з дітьми, і зона барбекю. Свіже повітря, незагазованість, відсутність промислових об’єктів – це теж безперечний плюс на користь ЖК «Caramel Residence». Водночас, це не означає, що розташована новобудова за містом, куди складно і довго добиратися. Зручна транспортна розв’язка дозволяє за лічені хвилини дістатися до будь-якого мікрорайону міста. А розвинена інфраструктура – школи, садочки, спортзали, магазини, заклади харчування, розважальні центри – потішать найвибагливіших лучан.

І поки ви дочитуєте ці рядки - у першому будинку новосели вже готуються зустрічати Новий рік, а наступні під’їзди - готові до здачі. До слова, у першому будинку залишилась лише одна 3-кімнатна квартира, площею 85 м2, яка чекає на свого щасливого власника. Наступні пропозиції зі здачею заплановані на кінець 2019 року.
Тому не варто зволікати з вибором. Записатися на огляд квартир у новобудові ЖК «CaramelResidence» можна за телефонами (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00, або ж у відділі продажу за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus