USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

ЖК «Липинський+» – спокій та затишок можна купити*

19 Квітня 2018 12:43
Уявіть комфортне житло на околиці міста в епіцентрі краси природи, тиші та комфорту. Неподалік – магазин для вдалих покупок, кафе для душевних посиденьок, школа, дитячий садок та спортзал у будинку. Це не мрія – це реальність, яку пропонує волинянам ЖК «Липинський+», аби кожен тут жив комфортно та по-європейськи. Здивовані?

ЧИ МОЖНА ПРИДБАТИ КОМФОРТ?

Головний проектант Дмитро Білик каже, що однією з переваг нового житлового комплексу є його розташування. Адже це периферійна територія, що забезпечить власникам новеньких помешкань спокій та затишок. Цікавим є і проект, який виконаний у стилі сучасної європейської архітектури.

«Ми передбачили усе найкраще, що потрібне для мешканців нового комплексу. Зокрема спроектували розвинену інфраструктуру, матимемо закритий дитячий двір, у який не заїжджатимуть автомобілі. В самій будівлі передбачено багато комерційних приміщень, це, наприклад, супермаркет, офіси та спортзона, аби створити максимально комфортні умови для мешканців.

Цокольний поверх передбачений для спортзалу, а з другого по десятий поверх – квартири», - розповідає Дмитро Білик.
ЗАОЩАДИТИ – ПРОСТІШЕ ПРОСТОГО

При будівництві використовували сучасні та екологічно чисті матеріали. Велику увагу приділили й енергоощадності. Аби в майбутньому економити на комунальних послугах - житловий комплекс утеплений, вікна - з якісних профілів, продумана система опалення.

«Варто зауважити, що в нас ви не побачите на кухні безліч комунікацій, лічильників, все це виведено в зону лоджії. Великим плюсом є й автономне опалення, на стадії будівництва ми робимо теплі підлоги, встановлюватимемо контурні котли для стаціонарного радіаторного опалення», - розповідає пан Дмитро.
Менеджер із продажу Віта Андріанова каже, що будинок десятиповерховий, двосекційний і складатиметься з трьох під’їздів. Заплановано 112 квартир.

«Залучання пайовиків до вступу в кооператив триває. Нині перший внесок паю 12,5 тисячі. За індивідуальними консультаціями запрошуємо у центр обслуговування, раді усіх бачити», - веде розмову Віта Андріанова.
«ГУРМАНИ» ОЦІНЯТЬ

ЖК «Липинський+» вирізняється цікавим плануванням. Тут ви не знайдете жодної однакової квартири. Майбутнім пайовикам пропонують одно-, двокімнатні квартири, є і дворівневі, навіть на 4 кімнати.

«Ми пропонуємо підлаштувати помешкання індивідуально під нового власника, адже проектували житловий комплекс так, щоб несучі стіни були по периметру. Відповідно, ми маємо можливість вільного планування вже на стадії будівництва, що зекономить час і кошти пайовика», - розповідає пані Віта.
Директор підрядної організації «Форест-Україна» Роман Олійник інформує, що по першій черзі вже активно ведеться робота над фундаментом.
Додає, що процес виконання робіт жорстко контролюється, аби якість була високого рівня. Здати будинок планують 4-го кварталу 2019 року.
Інженер з технічного нагляду Олександр Філіпченко каже, неабияк приємно, що відкриття офісу припало на такий сонячний день.
«Я бачу, що тут відбувся успішний старт, адже всі роботи виконуються строго у відповідності з проектом та зі всіма вказаними будівельними нормами. Підрядник досвідчений, з ним доводилося результативно співпрацювати й раніше. Ми працюємо із задоволенням і отримуємо професійну насолоду», - зауважив Олександр Філіпченко.

ЖК «Липинський+» запрошує відвідати центр обслуговування у Липинах на вулиці Марії Заньковецької, 1.

Охочим взяти участь в кооперативному будівництві надаються установчі, дозвільні документи та документи, що посвідчують право користування земельною ділянкою. А внесення коштів на фінансування будівництва відбувається після вступу до кооперативу на підставі поданої заяви та після підписання кооперативної угоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 19 Квітня 2018 15:17
А, що громада Луцького р-ну давала дозвіл будувати у своїй сільській місцевості більше 5-ти поверхів. Це не законно.Такого обговорення точно не було. Хто там поряд живе, вам що, треба по-сусідству такого "монстра" ???
Поганого не раджу Показати IP 19 Квітня 2018 18:50
Порядний забудовник, який себе поважає, повинен продавати КЛЮЧ від готової квартири ! А фінансувати будову мав би за рахунок оборотних коштів, запозичень, кредитів .Бо будувати за кошти майбутніх жильців - то слизький і ризикований шлях, в першу чергу, для громадян - інвесторів. Хіба мало негативних прикладів по Луцьку, не кажучи вже про Київ і Україну. Але кожен сам творець своєї долі. Тільки потім всі косяком пливуть в міськраду, ОДА, прокуратуру...І фінал один - залишаються при бубнових інтересах .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus