USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЖК «Затишний» у Луцьку - комфорт і безпека у зручному районі*

25 Квітня 2017 09:58
Кожна людина прагне збудувати своє власне комфортне і затишне майбутнє. Не останню роль у цьому відіграє власна оселя. Адже це не просто помешкання і не просто стіни та вікна. Будь-яке житло відображає індивідуальні особливості кожної особистості: цілеспрямованої, активної, рішучої, тримаючи відбиток того, яким кожен бачить своє ідеальне життя.

Наше житло - це «фортеця», затишне місце для відпочинку та проведення часу з сім’єю. Місце, куди приємно повертатися після важкого робочого дня і де приємно зустрічати гостей. Власне, саме такими є квартири в ЖК «Затишний» від ПрАТ ЛДБК, розташованому на вулиці Дмитра Іващенка у Луцьку.

«Затишний» - це престижно

Розташований у новому мікрорайоні, побудований з сучасних екологічних матеріалів будинок стане надійним фундаментом для успішних людей. Житло у комплексі – преміум-класу для активних та незалежних. Головним пріоритетом для забудовника є не кількість, а якість зведеного житла. У своїй роботі підприємство керується будівельними стандартами і правилами, найкращими інноваційними рішеннями в житловому будівництві, які гарантують якість та надійність об'єктів.

«Затишний» - це зручно та комфортно

Квартира у цьому комплексі - інвестиція у ваше здоров’я, адже розташований він у екологічно чистій зоні, яка захищена від дорожнього смогу, вихлопів газу та щоденного галасу, і, водночас, це найзручніший район міста з хорошим благоустроєм. Зовсім поруч – розвинена транспортна інфраструктура, низка торгових закладів (ТРЦ «Порт-Сіті» та гіпермаркет «Там-Там»), розважальних, спортивних центрів. Будується нова 27 школа, поряд – найновіший дитсадок, дитяча поліклініка. Неподалік - будинок «Юного техніка», де також працює маленька школа, а для дітей старшого віку - мала академія наук та безліч різноманітних гуртків дитячої творчості. Для тих, хто любить активний відпочинок - відкриті двері ковзанки «Снігова королева», також тут проводять свої тренування юні хокеїсти. Поряд на футбольному полі тренуються юні футболісти. Тому помешкання у «Затишному» - це не просто домівка, а місце для повноцінного життя.

«Затишний» – це безпечно

Територія ЖК - закритого типу. Контроль доступу відвідувачів забезпечує система відеонагляду, яка встановлена на кожний під'їзд. Домофонний кабель підведений до кожної квартири і дає можливість встановити відеодомофон. А дитячий майданчик розташований у внутрішньому дворі, подалі від автомагістралей.

«Затишний» - це функціонально

Всі квартири максимально підготовлені до внутрішніх оздоблювальних робіт: стіни, стеля, підлога вже готові під фарбування чи поклейку шпалер. Для кожної квартири передбачені газовий лічильник, електролічильник та лічильник холодного водопостачання. Електрична проводка виконана з мідного кабелю, є вимикачі, розетки. Встановлені металопластикові труби теплового та водопостачання. Тому забудовник гарантує, що найближчих 15-20 років власникам не доведеться задумуватися про капітальний ремонт.

«Затишний» - це тепло

Під час будівництва комплексу використовувалися найновіші та найкращі матеріали: червона керамічна цегла, яка не лише є екологічною, а й енергозберігаючою. Зовнішні стіни утеплені. У кожній квартирі встановлені енергозберігаючі, металопластикові вікна з 5-камерного профілю та з 2-камерним склопакетом. Встановлений двоконтурний газовий котел «Vaillant», розроблений німецькими інженерами, який виготовляється в Європі. Він не вимогливий до якості води і стійко працює при мінімальному тиску газу. Також тут передбачені регулятори котла, використання яких дозволяє економити до 30% газового палива.

«Затишний» - це економно

У час постійного збільшення плати за енергоносії, ніхто не бажає отримувати платіжки з п’ятизначними сумами. Використання енергоефективних технологій забезпечить новим мешканцям не тільки комфорт, а й економію сімейного бюджету. Утеплені стіни, енергозберігаючі вікна та економний котел дозволяють економити на енергоресурсах, що, звісно, дозволить суттєво заощаджувати на квартплаті.

«Затишний» - це інвестиція в майбутнє

Надійні та сертифіковані матеріали дозволяють будувати довговічне житло, щоб в майбутньому, за належного догляду, мешканці не зіткнулися з проблемами капітальних ремонтів даху, несучих стін чи фундаменту. Житло в «Затишному» - це запорука надійності вашої оселі.

ЖК «Затишний» - це сучасний житловий комплекс, створений для тих, хто прагне до високого рівня життя. Це оселі для тих, хто здатний гідно оцінити всі переваги життя в сучасному будинку, в екологічно чистому та благоустроєному районі Луцька без міського шуму та пилу.

Помешкання у «Затишному» - не просто квартири, а ваш якісний стиль життя.

***

Відділ продажу розташований за адресою: Луцьк, вул. В.Чорновола, 24. Детальніше можна ознайомитися на сайті компанії www.ldbk.com.ua, там же можна онлайн записатися на перегляд квартири або ж залишити свої дані, щоб отримати консультацію. Тел. (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus