USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Затишний двір» у Луцьку – місце вашого комфорту*

31 Січня 2019 09:36
Зелений – колір життя, спокою, гармонії, єднання з природою. Тож недарма для оздоблення фасаду нового житлового комплексу в Луцьку обрали саме цю кольорову гаму. І назва відповідна: «Затишний двір». Новобудова обіцяє стати оазою серед міської метушні, острівцем безпеки і спокою поміж шуму багатотисячного міста.

Сучасний житловий комплекс з оригінальним дизайном, індивідуальним підходом до планування, високою ергономічністю, будується в Луцьку на вулиці Даньшина, 14в.

Комплекс, який матиме три секції, автори назвали «Затишний двір», адже розташований він в спокійному спальному мікрорайоні міста. Тож комфорт, відсутність надокучливого шуму і галасу автострад – це безперечні переваги згаданого житла. Гармонійно вписуючись в навколишній ландшафт та архітектуру, комплекс вражає оригінальним дизайном та зручними продуманими рішеннями.
Під час будівництва ЖК «Затишний двір» використовуються сучасні технології в поєднанні з енергоощадними матеріалами, що дозволить зробити помешкання не лише зручними, теплими, надійними, а й енергоефективними. Адже для тих, хто йде в ногу з часом і при виборі житла робить ставку на енергоощадність – ці питання є пріоритетними. Тож фасади новобудови обов’язково будуть утеплені, щоб берегти тепло та заощаджувати енергоресурси.
До слова, тут є помешкання на будь-який гаманець. Адже в новобудові зводяться 1,2, і 3-кімнатні квартири різної площі, і є можливість індивідуального планування на стадії будівництва. Продуманий до деталей, практичний і оригінальний житловий комплекс матиме ще одну перевагу: тут буде не лише зручний паркінг для автомобілів, а й передбачені індивідуальні гаражі. Крім того, практичні господарські приміщення для побутових дрібниць дозволять розвантажити квартирний простір.
В проекті, окрім самих будинків, заплановано облаштувати внутрішній двір з дитячим майданчиком, зоною відпочинку, зеленими зонами, ландшафтним дизайном, які не тільки милуватимуть око, а й слугуватимуть для приємного проведення часу. Тож обираючи квартиру в «Затишному дворі», ви обираєте не просто житлову площу, а й своє дозвілля та місце для прогулянок з дітьми. А з вікон багатоповерхівки відкриватимуться цікаві панорамні краєвиди.
Контрольований в’їзд, огороджена та освітлена територія, зручний паркінг – це безпека і комфорт, які отримає кожен новий мешканець разом з новою квартирою. Усі помешкання матимуть сучасну оптимальну комплектацію: встановлену індивідуальну систему опалення, двоконтурний котел, радіатори, сертифіковані металопластикові вікна з 5-ти камерного профілю та 2-х камерним склопакетом, вхідні протипожежні, броньовані двері. Крім того, усі квартири будуть обладнані лічильниками води, світла та газу, власникам також дістануться високоякісна штукатурка стін та напівсуха стяжка для того, щоб швидко і без великих затрат виконати внутрішнє оздоблення помешкання напередодні заселення.
ЖК «Затишний двір» - місце для тих, хто цінує комфорт, практичність, безпеку та надійність. Деталі можна з’ясувати в центрі продажу за адресою: м. Луцьк, вул. Даньшина, 14в, або за телефонами 066 789 16 16, 098 789 16 16, 093 749 16 16.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 31 Січня 2019 12:01
what is the Price for 3room flat?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus