USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Житло у «Затишному» – комфорт і надійність майбутнього*

28 Грудня 2016 09:00
Напередодні Нового року нинішні та майбутні клієнти ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» отримали чудовий подарунок: другу чергу будівництва багатоповерхового житлового комплексу «Затишний», що на вулиці Дмитра Іващенка, 2, здано в експлуатацію. Відтак ті, хто вже придбав омріяні квадратні метри, можуть спокійно заселятися у свої домівки. А хто ще тільки готується до купівлі квартири, може бути упевненим: жодних проблем із заселенням не буде.

Зауважимо: попри те, що Луцьк останнім часом активно розбудовується, лише одиниці житлових будинків цьогоріч здано в експлуа­тацію. Що примітно, заселити свої будинки вдається якраз-таки місцевим досвідченим забудовникам. З-поміж них – і згаданий ЖК «Затишний».



Розшукати вулицю Дмитра Іващенка дуже просто. Вдале розташування поєднує спокійний спальний мікрорайон і розміщення головних об’єктів, потрібних для комфортного життя: зовсім поряд, у п’яти хвилинах ходьби, – новий дитсадок «Дивосвіт», куди молоді сім’ї зможуть водити діток. А прос­то за вікнами зводять школу №27, тож батькам, які переймаються за безпеку своїх чад, буде видно, як дітвора йде до школи, щойно навчальний заклад запрацює.

Згаданий мікрорайон – найсучасніший та найбільш благоустроєний.

Варто додати: на невеликій відстані від комплексу, в зоні пішохідної доступності, – низка торгових закладів, зокрема, й найбільші торгові центри «Там-Там» та «ПортСіty», Завокзальний ринок. Неподалік – дитяча поліклініка, трохи обіч – автостанція та залізничний вокзал. І, незважаючи на близькість таких об’єктів, сам будинок розташований збоку від гамірливих магістралей з інтенсивним рухом. Проте це не заважає доїзду жителів мікрорайону в інші куточки міста, адже тут курсує маршрутка №33. А для любителів тиші й комфорту зовсім поряд – парк 900-річчя міста Луцька.

Перше, що впадає у вічі, – «візитівка» ЛДБК: червона керамічна цегла, якою оздоблено фасад. Це найекологічніший та довговічний матеріал. Причому зовнішня стіна уже утеплена пінопластом, тож мешканцям, по-перше, не потрібно буде турбуватися про утеплення своїх квартир, а по-друге, вони з перших днів економитимуть на комунальних послугах.

І це не єдина перевага: кожна квартира оснащена якісними німецькими котлами Vaillant моделі turbo TEC pro VUW INT 202/3-3 MH. А для забезпечення комфортного теплового режиму в приміщенні передбачені програматори котла, що дозволяє економити до 30% газового палива.

Купуючи житло в ЖК «Затишний», клієнти вже отримують якісні сертифіковані енергозберігальні вікна, інженерні мережі, встановлені лічильники холодного водопостачання та опалювальні панелі з регуляторами подачі тепла, що є однією з умов енергоефективного помешкання. Також у кожній квартирі – мідна електропроводка із розведенням у кожне приміщення з розетками та вимикачами, стяжка підлоги вже готова під укладання паркету чи ламінату, а стіни поштукатурені так, що можна одразу ж клеїти шпалери чи фарбувати. Висота стелі у квартирах – 2,7 метра.

Але окрема квартира – це лише частинка будинку. Адже можна придбати гарну квартиру, та доведеться ще чимало грошей вкладати в під’їзд, аби спільна власність теж відповідала стандартам безпечного й комфортного житла. Та все це – не про згаданий будинок. Адже кожен під’їзд оснащено безшумним ліфтом OTIS, встановлено броньовані двері з домофоном, а біля кожного входу працює відеонагляд, тож мешканці можуть не боятися зловмисників, які посягнуть на їхню власність.

Ще одна проблема міста – відсутність парковок біля житлових будинків, заради яких доводиться жертвувати чи то дитячими майданчиками, чи то газонами. Та завдяки вдалому плануванню території ЖК «Затишний» парковка з достатньою кількістю паркомісць аж ніяк не заважає зеленій та ігровій зонам.

Юлія МАЛЄЄВА

З питань придбання квартир в ЖК Затишний звертайтеся у відділ продажу:


м. Луцьк вул. Чорновола 24,

або ж за телефонами (095)888-94-00; (066)089-74-18
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 28 Грудня 2016 11:48
Я, як житель ЖК "Затишний"(1-ої черги), підтверджую: збудовали якісно і здали вчасно! А на рахунок якраз паркомісць для авто, то є питання до ЛДБК: як Ви розраховували паркомісця для автомобілів на 171 квартиру? Їх дуже мало!!! Де в майбутньому жильцям паркувати автомобілі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus