USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жорстоко вбив подружжя волинян через 6 тисяч гривень: винуватцю дали 15 років в’язниці

29 Листопада 2022 15:17
Жителя міста Васильків засудили до 15 років ув’язнення за жорстоке вбивство подружжя підприємців з Волині Анатолія та Світлани Осадчуків на Київщині у січні 2022 року.

«За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Обухівської окружної прокуратури жителя Київщини визнано винним в умисному вбивстві двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України). Йому призначено покарання – 15 років позбавлення волі», – повідомили у Київській прокуратурі.

Ввечері 29 січня на Обухівщині виявили чорний фургон з тілами двох підприємців з Волині. Правоохоронці констатуували, що 45-ти та 50-річний підприємці приїхали на Київщину у справах і були жорстоко вбиті. На тілі загиблих виявили численні забійні та колото різані рани.

Читати ще: Бив молотком, різав ножем за 6 тисяч гривень: затримали вбивцю подружжя волинян. Подробиці

Прокурори довели, що у приміщенні цеху з виробництва меблів між засудженим та подружжям підприємців із Волинської області, яке привезло дерев’яні дошки, виник словесний конфлікт через несвоєчасний розрахунок за попереднє замовлення.

Під час суперечки засуджений схопив молоток і вдарив ним по голові опонента. Після чого ще завдав потерпілому декілька ударів ножем. Від отриманих травм чоловік помер.

Далі засуджений вийшов на вулицю, підійшов до автомобіля підприємців, відкрив передні пасажирські двері та завдав 7 колото-різаних ран дружині вбитого, яка вийшла перечекати сварку за межами цеху.

Зловмисник переніс тіло вбитого до автомобіля і перегнав машину з тілами на іншу вулицю населеного пункту, де його і залишив.

У прокуратурі підкреслили, що до набрання вироком законної сили засуджений перебуватиме під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus