USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Жителі луцької багатоповерхівки скаржаться на сморід: що кажуть комунальники

22 Грудня 2021 18:15
У Луцьку жителі багатоповерхового будинку на вулиці Бенделіані, 5 скаржаться на неприємний запах із підвального приміщення.

Про це Суспільному розповів лучанин Микола Громик.

Лучанин живе на першому поверсі у третьому під’їзді будинку. Каже: у його квартирі сморід відчутний уже декілька днів, тож з проблемою довелося звертатися до комунальників.
«Проблема тут постійна була, що сморід із підвалу йде. Десь каналізація протікає. Перед святами завжди забивається», – каже Микола Громик. Додає: майстри з ЖКП та водоканалу приїжджають, але люди знову час від часу забивають каналізацію.
Лучанин Леонід Стукач, який проживає на вулиці Бенделіані, 5, розповів: смороду з підвального приміщення на сьомому поверсі не чути.

«Може на першому чути, а в нас все добре. Якщо чисто, то запаху немає. От сьогодні ще забито було, хоча чути не було запаху», – говорить чоловік.

Неприємний запах відчутний у двох під’їздах багатоповерхового будинку. Причиною цього став забруднений каналізаційний колодязь, повідомив заступник директора ЖКП №2 Роман Стецькович.

З його слів, з проблемою смороду мешканці будинку звернулися до ЖКП 18 грудня. Завершили прочищання каналізаційних труб вдалося лише через два дні за допомогою хімічних засобів і гарячої води.
«Людям важко винести сміття і вони все кидають в каналізаційну мережу. Тільки сьогодні (20 грудня – ред.) вдалося прочистити: ми витягнули рулон туалетного паперу, який розбух і не давав можливість нормально прочистити», – розповів заступник директора ЖКП №2.

Працівники комунального підприємства «Луцькводоканал» щодня виявляють майже 30 непочищених каналізаційних колодязів у місті, – повідомила телефоном речниця підприємства Ольга Федоренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Miss Показати IP 22 Грудня 2021 19:35
Найлегше звинуватити мешканців будинку, а не вирішувати ситуацію практично і на довготривалий термін. Проблема смороду виникає систематично. Це означає, що її усувають лише поверхнево. Щомісяця мешканці платять солідну суму за утримання будинку. Що казати, якщо працівники ЖЕКу пропонують мешканцям купити хлорку і посипати в підвалі?!!
Народна прокуратура до Miss Показати IP 22 Грудня 2021 20:42
Найлегше різним Miss у своїх проблемах звинувачувати усіх довкола, тільки не себе! Неодноразово був свідком, як з каналізації будинку витягували гігієнічні жіночі прокладки, картопляні лушпайки, якісь шмати та інший непотріб. Тому потрібно нарешті задуматись над власною поведінкою. А то, як завжди, винні Президент, депутати, судді, ЖЕК
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2021 20:11
Що поробиш, якщо унітаз для деяких селюхів, як скляні буси для папуасів
ABC до Лучанин Показати IP 22 Грудня 2021 22:54
https://www.bbc.com/russian/news-41867451 В Лондоні теж селюхи-полішуки живуть? Чи все ж труби треба періодично чистити для профілактики? Будинки по Бенделіані здавалися у 1984 році, і з того часу ніхто в них капітально чисткою каналізації не займався. Так, людський фактор має місце теж, але він не основний. Все ж людей, які засмічують каналізацію, одиниці. Я, наприклад, навіть папір в туалет не кидаю, для цього в мене сміттєве відро стоїть в туалеті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus