USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зібров, Положинський, Федишин і Винник: українські зірки постали в дитячих образах

1 Червня 2020 07:20
Львівський фотограф Віталій Воробйов напередодні Міжнародного дня захисту дітей оприлюднив світлини зірок українського шоу-бізнесу, які взяли участь у фотопроєкті «Усі ми трішки діти», поставши у незвичних для себе образах.

«У кожному з нас живе дитина! Весела і безтурботна, щаслива і наївна, щедра і безкінечно добра. Така, що радіє дрібницям, мріє про подвиги і нічого не боїться, – написав фотограф у Facebook. – Діти вміють любити і мріяти. Для них немає обмежень чи перешкод. Беручи з них приклад, ми стаємо справжніми – сміливими, чесними, щирими».

У фотопроєкті взяли участь Олег Скрипка («Воплі Відоплясова»), Тарас Тополя («Антитіла»), Олег Михайлюта (Фагот, ТНМК), Олександр Сидоренко (Фоззі, ТНМК), Дмитро Шуров (Pianoбой), Альона Савраненко (alyona alyona), Олександр Положинський, Соломія Вітвіцька, Віктор Винник (МЕРІ), Ірма Вітовська, Павло Зібров, Назарій Гук (Julik), Ірина Федишин та Костянтин Бочаров (Melovin).

«Разом з ними ми подорожували у минуле, згадували захоплюючі дитячі пригоди та кольорові мрії», – зазначив фотограф, презентуючи результат цього творчого процесу.
Мета проєкту – допомогти дітям з вадами серцями. Долучитися до проєкту Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» та переказати кошти на закупівлю кардіореанімаційного обладнання у дитячі лікарні України можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus