USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зірка YouTube: п’яний волинський прокурор, відео з яким набрало мільйон переглядів, уже не працює у прокуратурі

28 Квітня 2021 11:13
Прокурор Володимир-Волинської прокуратури Микола Троцюк, якого у вересні минулого року спіймали п’яним за кермом, більше не працює в органах прокуратури.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила Волинська обласна прокуратура у відповіді на інформаційний запит.

Нагадаємо, ІА Волинські Новини публікувало відео з бодікамер поліцейських, які ловили Миколу Троцюка. На YouTube воно набрало майже один мільйон переглядів. Самі ж події трапилися 11 вересня 2020 року в Нововолинську. Правоохоронці отримали повідомлення про те, що водій Opel керує автомобілем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Поблизу будинку на вулиці Сковороди, 15 вони зупинили Opel Insignia, оскільки водій був не пристебнутий пасками безпеки. Як виявилося, за кермом перебував прокурор Володимир-Волинської прокуратури Микола Троцюк.
Правоохоронець намагався сховатися в будинку тещі, а потім сів в авто та втікав від поліцейських. Коли ж його спіймали, він відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння. Відтак на водія склали протокол про адміністративні правопорушення за статтями 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та 122-2, ч. 1 (Невиконання водіями вимог про зупинку).

Однак у суді вину прокурор не визнавав, проте і перша, і друга інстанція визнали його винним.

За фактом відмови від проходження огляду з метою виявлення стану алкогольного сп’яніння при керуванні автомобілем прокурором Миколою Троцюком Волинською обласною прокуратурою проводилося службове розслідування. ІА Волинські Новини вирішило дізнатися його результати та відправило інформаційний запит керівнику Волинської обласної прокуратури Віктору Тимчуку.

У відповіді на запит йдеться про те, що у зв’язку із встановленням в діях Миколи Троцюка ознак дисциплінарного проступку керівником обласної прокуратури скеровано дисциплінарну скаргу до відповідної кадрової комісії Офісу Генерального прокурора.
Однак кадровою комісією було прийнято рішення про закриття дисциплінарного провадження у зв’язку із звільненням Миколи Троцюка з органів прокуратури. Наразі він не працює в органах обласної прокуратури.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
скептик Показати IP 28 Квітня 2021 11:29
"Наразі він не працює в органах обласної прокуратури." І в якій прохературі його прихистили ?
Да уж до скептик Показати IP 28 Квітня 2021 13:31
А цей чоловік обіцяв мститись ... Всім, від поліцейських до журналістів! Отакий він месник з прокурорських!
скептик до Да уж Показати IP 28 Квітня 2021 15:55
у штатах його б вже пристрелили
Раз до Да уж Показати IP 28 Квітня 2021 21:33
Цей буде мститися, як тільки матиме таку можливість, не інакше. Сам же багатьом пакостив просто так, бо йому так хотілося.
Народна прокуратура Показати IP 28 Квітня 2021 11:44
Звільнили цілком заслужено. Але ось яка штука: не так давно демонструвалось відео, де патрульні з Торчина зайшли на подвір'я якогось дядька, якого запідозрили у порушенні правил дорожнього руху. Суддя Ковтуненко зробив з цього велике шоу, активно підтримане журналістами, і направив матеріали для початку кримінального розслідування в ДБР про перевищення поліцаями повноважень. Тут ми бачимо ще більше перевищення, бо поліцаї застосовують до цього прокурора фізичний примус, не маючи права перебувати на приватній території. Але ця обставина чомусь нікого, і в першу чергу журналістів, не цікавить. Впроваджуємо подвійні стандарти?
Андерсон до Народна прокуратура Показати IP 28 Квітня 2021 12:42
То ти в Ковтуненка питай. А чого заслужено? В вас всі такі, а цього просто на відео зняли та відосік злили.
Maха Показати IP 28 Квітня 2021 11:53
ще є порядні поліцейські .
Анонім Показати IP 28 Квітня 2021 12:24
Хлопці молодці, як би всі люди були як цей поліцейський то в нас був би порядок! Поважаю, молодець!
Агентурна мережа Показати IP 28 Квітня 2021 12:36
То всьо через тьощу ! Не надала зятю політичного притулку в льосі - от і загребли чувака ! А з прокурватури - то вже виперли автоматично !
Народна прокуратура Показати IP 28 Квітня 2021 13:28
До Андерсон. Якщо ти такий знавець прокурорів, то точно з їх когорти
Іван Показати IP 28 Квітня 2021 13:58
цей герой ютубу вже оскаржує своє звільнення в суді, що бачите - но упереджено до нього під час проходження атестації віднеслись, отже скоро поновиться в прокуратуру ще гроші заплатять за той час як на роботу не ходив.
Я Показати IP 28 Квітня 2021 16:01
Хлопці 30 хв чекали підмоги, жесть.
Таке життя Показати IP 29 Квітня 2021 10:21
І, як завжди у нас зараз кругом повелось, кинуть щуку з озера в річку - перейде пан працювати з Волині до Києва, наприклад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus