USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Зірковий актор 90-х зник безвісти в горах Південної Каліфорнії: його шукають з минулої п'ятниці

19 Січня 2023 15:43
Відомий британський актор Джуліан Сендз зник безвісти майже тиждень тому у горах у Південній Каліфорнії, де останнім часом загинули два туристи.

Про це повідомляє Daily Mail.

Відомо, що про його зникнення повідомила дружина минулої п’ятниці, 13 січня. Проте станом на сьогодні пошуки 65-річного артиста ускладнені через непрості погодні умови.

«Через ризик сходження лавин наземні бригади були зняті з гори. Але ми продовжуємо пошуки за допомогою вертольотів і дронів. Ми заплануємо ще один наземний пошук, коли погода покращиться, і це буде безпечно для наших наземних екіпажів», – сказало джерело поліції.

Рідні, друзі і колеги зірки вкрай стурбовані його зникненням, але вони не втрачають надію на те, що актор живий.

Джуліан є досвідченим та затятим мандрівником, він здіймався на гори по всьому світі та завжди з захватом розказує про свої пригоди.

Зазначимо, Сендз відомий роллю лиходія-чаклуна у фільмі жахів «Чорнокнижник», а також за фільмами «Кімната з видом», «Покидаючи Лас-Вегас» та англомовної версії «Дівчина з татуюванням дракона». Актор знявся у десятках кінокартин, а також в епізодах серіалів «Декстер» та «Таємниці Смолвіля».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus