USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Зірки «Кварталу-95», «лігасмішники» і фільм: сьогодні у Луцьку відбудеться KvartalFest

11 Липня 2019 08:00
Зірки «Кварталу-95» дадуть безкоштовний концерт у Луцьку.

У програмі фестивалю:

– Фудкор територія – тільки найкращих і найрізноманітніших смаколиків, кожен резидент даної території є відомим і улюбленим для лучан.

– Дитяча зона – для ваших дітей буде облаштована територія з розвагами на будь-який смак та вибір, щоб не тільки дорослі були задоволені, а й вся сім’я, і у всіх залишилися лише позитивні емоції від фестивалю.

– Показ під відкритим небом фільму «Я, Ти, Він, Вона» – нагадаємо, що даний фільм був у топі прокату по кінотеатрах.

– Ведучими події будуть відомі по проекту «Ліга Сміху» – «Збірна Кременчука», які не дадуть нікому сумувати і розважатимуть публіку.

– Виступи молодих луцьких гуртів та виконавців, які мають можливість заявити про себе на одній сцені із зірками телеканалів всеукраїнського маштабу.

– Олексій (On) Мартиненко та Олена (Ona) Жігарева – це нова музична колаборація двох кращих українських вокалістів під назвою «On I Ona». За рік існування музичної колаборації, група випустила кавер на легендарну композицію «Лети за мною», а також три сольних сингли.

– Ну і, звісно ж, виступ вже легендарної студії «КВАРТАЛ 95» – з новою, «літньою» програмою. Тільки найновіші жарти, море посмішок, життєві ситуації, знайомі всім у побуті та найкраще від гумористів.

Концерт відбудеться 11 липня 18:00 на іподромі у Луцьку.

До слова, вхід на дійство – безкоштовний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 8 Липня 2019 16:07
І ці те саме
Квітка Показати IP 9 Липня 2019 20:24
Ну класно. Краще б фільм гарний український показали, такий як Кіборги https://oyster.com.ua/movie/1620-kiborgi-2018 або Брама https://kinoafisha.ua/ua/films/brama. А це тільки поганий смак створює людям.
Мімоза до Квітка Показати IP 11 Липня 2019 09:55
Вони показують те, що створили і до чого причетні!
Просто до Квітка Показати IP 11 Липня 2019 09:56
Іди На завод рошен і там дивись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus