USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зірки світового та українського джазу приїдуть до Луцька на фестиваль «Арт джаз»

27 Серпня 2019 08:59
Вже цієї п’ятниці в Луцьку стартує мегаподія - зірки світового та українського джазу приїдуть на міжнародний джазовий фестиваль «Арт джаз», що відбудеться 30-31 серпня в замку Любарта. Початок о 19:00.

Хедлайнери фестивалю легендарний Рей Браун-молодший і Грегорі Бойд!

Рей Браун-молодший народився в Нью-Йорку і виріс в Лос-Анджелесі. В домі його батьків – Елли Фітцджеральд (Ella Fitzgerald) та Рея Брауна старшого (Ray Brown Sr.) – часто гостювали Луї Армстронг (Louis Armstrong), Френк Сінатра (Frank Sinatra) і Нат Кінг Коул (Nat King Cole). Талант до музики показав себе рано, і ще в школі Беверлі Хіллз Рей почав давати концерти.

Грегорі Бойд – «Музика Грегорі Бойда походить з того місця в раю, де павичі беруть своє пір'я» Бутч Лейсі піаніст, композитор. Цьому данцеві з американським корінням до смаку звук інновацій. Він не просто виконує авторські пісні, він робить це під запальні ритми сталевих барабанів. Бойд наклав звук карибських барабанів на рок-музику і фанк Нового Орлеана. Так з'явився його унікальний впізнаваний стиль. Його музику називають сильною та душевною, а його унікальну манеру виконання – «карибським блюзом».

Вхід для дітей до 14 років безкоштовний.

Квитки до фестивалю можна придбати лише за 100 грн. на сайті kasa.in.ua або за телефонами: 066 0000 754, 097 0000 754, 093 0000 754. Також в місцях продажу: каса Луцького замку, «Луцька Венеція» в центральному парку, в клубі «Цитра», вул. Б. Хмельницького 1б та в музичних магазинах – «Кобза» вул. Стрілецька, 31, і «Медісон», вул. Лесі Українки 17.

У день фестивалю вартість квитків – 150 грн.

Організатори заходу - Луцький джазовий клуб та ГО «Принцип» за сприяння Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus