USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Злочинці у Луцьку продавали амфетамін, «обслуговуючи» до 50 клієнтів

23 Червня 2018 11:48
П’ятьох учасників злочинної групи, які займалися збутом амфетаміну у Луцьку та в Луцькому районі, затримали правоохоронці.

Про це стало відомо під час брифінгу в ГУ Нацполіції у Волинській області 23 червня.

Як поінформував начальник протидії наркозлочинності Володимир Костанюк, інформацію про діяльність злочинної групи правоохоронці отримали наприкінці минулого року. Здійснили весь комплекс оперативно-розшукових заходів щодо документування незаконної діяльності.

У січні-травні провели низку заходів, останніми з яких стали контрольні закупи наркотичних речовин позавчора вночі. На підставі ухвал суду провели обшуки і затримали п’ятьох фігурантів. Зараз вирішується питання обрання запобіжного заходу. Вилучили амфетамін та незначну кількість канабісу, а також речі, які використовували учасники групи для розфасовки наркотиків у пакетики. Продавали амфетамін по 1 граму вартістю 450 гривень.



Усі учасники злочинної групи були причетні до збуту, керував групою чоловік 1982 року народження. Дехто з учасників групи клав наркотичні речовини у певному місці, а отримавши від покупця кошти, повідомляв йому про це місце, дехто отримував гроші від покупця, також відбувався перерахунок коштів на банківський рахунок.

Загалом злочинці діяли інтенсивно, за день до неї могли звертатися до 50 покупців, усі затримані – жителі Луцька, проживали в одному мікрорайоні та були знайомі між собою. Це чоловіки, найстарший з яких – 1954 року народження, наймолодший – 1986. Одна особа отримувала сильнодіючі наркотичні речовини від поки невстановленого постачальника та роздавала учасникам групи, ті займалися збутом і повертали кошти організатору. Раніше в місцях позбавлення волі учасники групи не перебували.

Оголосили про підозру за частиною 2 статті 307 чотирьом учасникам групи, одному – за частиною 1 цієї ж статті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Рома Показати IP 23 Червня 2018 14:21
Шпигу гнати потрібно, бездарна особа!
Петро Показати IP 23 Червня 2018 17:40
Безпечне існування торговців може означати що "Хтось" їх добре кришував... "постачальника" гадаєте знайдуть? Ґ-ґ-ґ-ґ
Bomba Показати IP 23 Червня 2018 22:08
Молодці
Васьо Показати IP 23 Червня 2018 23:56
Табличку ділення забулись
Бондарчук О. Показати IP 24 Червня 2018 11:16
Шпига - браво!!! Володя Костанюк -Молодець!!!! Дави гадів далі, але це успіх, знімаю шляпу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus