USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЗМІ назвали ім’я і показали обличчя вбивці Вороненкова

24 Березня 2017 09:51
Ім'я чоловіка, який застрелив екс-депутата Держдуми РФ Дениса ВороненковаПавло Паршов. Чоловік перебував у розшуку МВС.

Про це повідомляє "Обозреватель" із посиланням на власні неназвані джерела.

Зазначають, що Паршов 1988 року народження, його розшукували дніпровські правоохоронці за вчинення злочинів, передбачених статтями 205 та 209 КК України (фіктивне підприємництво та легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом).

Між іншим, на сайті МВС Паршов вказаний як розшукуваний та обвинувачений за статтями 205 і 209 КК України.

Додамо, що офіційно вбивцю Вороненкова поки що названо не було.

Як стало відомо зі слів народного депутата, радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, слідство вже з'ясувало і особу, і біографію кілера, який у центрі Києва 23 березня застрелив колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова і поранив його охоронця.

За його словами – вбивця був громадянином України і працював у вітчизняних силових структурах, проте насправді – був агентом російських спецслужб.

"Він був вбитий агентом російських спецслужб, впровадженим в українські силові структури, проходив в них службу, а потім отримав наказ на ліквідацію ворога Росії – Дениса Вороненкова", – зазначив радник глави МВС.

Нагадаємо, 23 березня близько 11:30 на перехресті бульвару Тараса Шевченка та вулиці Пушкінської у Києві сталася стрілянина.

Пізніше нападник теж помер у лікарні від вогнепальних ран, які йому завдав охоронець Вороненкова.

Екс-депутат Думи переїхав до України минулого року і дав свідчення у кримінальній справі проти Віктора Януковича.

Він також виступив з серією викривальних заяв, в тому числі про те, що радник Володимира Путіна Владислав Сурков був нібито проти приєднання Криму до Росії. У Росії щодо Вороненкова порушено кримінальну справу про шахрайство.

Українська Генпрокуратура розглядає дві версії про вбивство, обидві з яких пов'язані з Росією. У Кремлі, зі свого боку, назвали абсурдними "вигадки" про російський слід. ‎

Президент України Петро Порошенко заявив, що у вбивстві простежується слід спецслужб РФ, а сам інцидент назвав "актом державного тероризму з боку Росії".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus