USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Зміни себе»: стиль-тур луцькими салонами і бутіками

4 Липня 2011 14:30
Аби красиво виглядати - звісно, потрібно красивою бути. Проте сучасний світ ставить перед слабкою статтю набагато складніші завдання. Бо до природньої краси він додає вимогу стилю, смаку, професійного підходу до вибору кожного елементу зовнішності - від форми кожного пасма на голові до застібок на босоніжках. Бути стильною, відповідати оточенню і обставинам - це для сучасної жінки значить бути впевненою, бути «на висоті».

Відтак редакція «ВН» вирішила провести своєрідний експеримент - перевірити можливості місцевої луцької «індустрії краси». Переможниця відбіркового етапу проекту «Зміни себе - зміни своє майбутнє» пройшла своєрідний «стиль-тур» бутіками та салонами міста Луцька, давши можливість професіоналам зробити себе елегантною, стильною і неповторною.

Знайомтеся - лучанка Юлія Вавдіюк. Вона працює адміністратором у Центрі психології і психотерапії. Героїня нашого проекту зізналася, що ні хвилини не вагалася, заповнюючи анкету на відбірковий тур. Юлія вважає, що пошук нового стилю, самовдосконалення і слідкування за модою має бути властиве кожній жінці, яка хоче бути сучасною і красивою.

За задумом авторів проекту учасниця повинна була «приміряти» стиль для різного роду обставин - для відпочинку, для вечірнього «світського» прийому, для ділової зустрічі.

Крок перший - візит у салон краси Beauty Zone, що у Луцьку на проспекті Грушевського, 5.




Майстер салону Інна Назаренко працює над зачіскою. Важливе завдання - підібрати зачіску, яка б підійшла і для вечері, й не втратила б елегантності на відпочинку. Майстру таке завдання виявилося під силу.









«Аби зачіска була простою та водночас елегантною, спробуємо своєрідне поєднання класики і романтизму», - зазначила перукар салону.










Майстер змінила форму чубчика, проте на вносила кардинальних змін у форму зачіски. Запевнила, що важливим завданням кожного перукаря є не зіпсувати природньої краси волосся, швидше - підкреслити її.






Важливий елемент стилю жінки - педикюр. Працює майстер салону Beauty Zone Людмила Климович.





Майстер порекомендувала зробити французький стиль педикюру - він універсальний і його «не боїться» ніяке взуття.




Макіяж нашій учасниці вирішено довірити топ-менеджеру косметичної компанії Mary Kay Лілії Степасюк.















Виявляється, косметика Mary Kay дозволяє зробити макіяж, який за лічені хвилини, й при наявності «під рукою» необхідної косметики, можна перетворити з «відпочинкового» на «вечірній».












У магазині »МоДіс», що на проспекті Перемоги, 20 у Луцьку, підбирали одяг.



Зручний й водночас елегантний костюм коралового кольору став вінцем нашого «літньо-ділового» стилю. Стилісти магазину запевнили - колір не лише позитивно-радісний, але й модний у цьому сезоні.






Коричневому платтю «в горошок» демократичності додав широкий білий пояс. Стилісти кажуть - в такому можна і на ділову зустріч, і на коктейль.





Для відпочинку, окрім того, стилісти «МоДісу» порекомендували шикарні сарафани. Для літньої погоди - саме те.







Не секрет, що особливої стильності образу жінки додає взуття й аксесуари - сумочку, а також прикраси (браслети, сережки, годинник тощо). Тільки тоді, коли вони гармоніюють між собою, й «не суперечать» одягу, можна говорити про стиль і смак у образі жінки.






Ці завершальні штрихи робили у магазині-салоні жіночого взуття Lady Braska, що на проспекті Волі, 45.














Взуття, сумочки й аксесуари підбирали до кожного варанту стилю. Консультанти Lady Braska допомогли підібрати зручне та елегантне взуття до кожного комплекту одягу.


































Зачіска: салон краси Beauty Zone («Б'юті зон»). Адреса: м. Луцьк, пр. Грушевського, 5, тел. (0332)24-35-18. Салон має чоловічий та жіночий зали, надає послуги солярію, манікюру, педикюру, візажу, а також працює косметолог.

Макіяж: топ-менеджер Косметичної компанії Mary Kay Лілія Степасюк. Адреса: м. Луцьк, вул. Коперніка, 8а, каб. 15, 4-й поверх, тел. 067-361-83-99

Одяг: магазин «МоДіс». Адреса: м. Луцьк, пр. Перемоги, 20, тел. (0332)23-35-18, 093-88-36-257.

Взуття: магазин-салон жіночого взуття Lady Braska (“Леді Браска»). Адреса: м. Луцьк, пр. Волі, 45, тел. (0332)29-42-43, 050-157-25-33. У магазині представлені такі взуттєві бренди як Braska, Vagabond, Dumond, Bronx, Antonio Biaggi, Lloyd. Окрім взуття у магазині є великий асортимент аксесуарів таких марок як Вraska, Ara, Picard, Gabor, Parfois.

Фото: Юрій Косюк, фотограф-викладач фотошколи Foto7, тел. 050-806-44-58.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 45
VCS Показати IP 4 Липня 2011 16:54
Ну интересно было! Но вы не раскрыли самую интересную и интересующую всех тему - а сикоко это все стоило?! :))) И кто ж это так все щедро проспонсировал? Не уж-то редакция сайта?!
Маргаріта Показати IP 4 Липня 2011 22:33
«Зміни себе - зміни своє майбутнє» - креативно, весело, цікаво! Юля - молодець і майстри теж;))))
ILLARIYA до Маргаріта Показати IP 23 Серпня 2011 15:54
Дякую Маргарита ! Усістарались підкреслити красу !
ILLARIYA до Маргаріта Показати IP 23 Серпня 2011 16:14
Дякую тобі !
Наталя Показати IP 4 Липня 2011 22:50
СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!
Метелик Показати IP 4 Липня 2011 22:56
В Леді Брасці ще не була, а даремно - дивлюсь, вишукані, шикарні речі можна там знайти ;)
Сєня Показати IP 5 Липня 2011 09:49
А героїня гарненька.Респект організаторам і партнерам.
ILLARIYA до Сєня Показати IP 23 Серпня 2011 16:15
Спасибі , Сєня !
Аня Показати IP 5 Липня 2011 10:02
Класний білий сарафан у магазині "Модіс".
Катя Показати IP 5 Липня 2011 10:05
Плаття в горошок - просто супер. І взуття та аксесуари дуже вдало підібрані. Консультанти - молодці.
Илья Показати IP 5 Липня 2011 10:11
Интересная задумка, очень качественные фото. Вцелом - респект. Но есть несколько "но..." (делюсь безвоздмезно). 1. Тщательнее подбирать героиню. в том смысле, чтоби можно было кардинальнее образ менять. Эта и сначала была милашка, так что ее вообщем-то просто переодели. Хотя и прикольно. 2. Интересно смотреть (мне во всяком влучае) на ПОЛНУЮ СМЕНУ ОБРАЗА. Чтобы было вот - не узнать. Но при том - стильно, красиво. В первую очередь - прическа и макияж, которые тут почти не изменились. 3. Снимать не только фото, но и видео. професиональное, с качественным монтированием. Тогда вообще будет бомба. А пока что - просто качественные фото красивой девушки. Удачи!
Юля до Илья Показати IP 5 Липня 2011 11:52
Уважаемый Илья вы наверное не следите за новостями Луцка, уже 4 месяца как на Аверсе крутится мега проект Cult of Style,котрый взбударажил умы Луцкого общества.Советую посмотреть, очень креативный проектик))
Илья до Юля Показати IP 5 Липня 2011 12:30
Смотрел я эту передачу. Не понравилось. Слишком ненатурально, местами вульгарно, почти всегда безвкусно. Извините, но если мы - провинция, так и замахиватся на что-то слишком - не стоит. Потому что смешно выходит, убого и жалко. Как почти все на Аверсе (извините, это мое личное мнение, никому не навязываю). Кстати новости там давно не смотрю - вполне хватает того, что почитаю в интернете. Да, а по поводу модной темы - уж лучте так ка здесь - хоть и без особых находок и изысков, но вместе с тем - без выпендрежа. Попробовали бы они сразу делать круто и напыщено - вышло бы такое же убожество. А так - в принципе сносно. Извините, если обидел
Аня Показати IP 5 Липня 2011 10:19
Дуже сподобалось!
Оргкомітет Показати IP 5 Липня 2011 10:24
Дякуємо за поради. Це був пілотний проект, тому певні проблеми були. Але всі прагнуть до довершеності. І ми не вийняток:))) До нових зустрічей. Дякуємо всім, хто звернув увагу на нашу роботу.
Анджела Показати IP 5 Липня 2011 10:41
Штука прикольна получилася, але мені було б ще цікаво ціну усіх цих шмоток прочитати. того як будете на другий раз шось таке мутити - пишіть конкретну ціну.
Читач Показати IP 5 Липня 2011 10:44
Дуже сподобалась зачіска і макіяж. Ніби нічого кардинально не змінили, але героїня вкінці виглядала шикарно. Як на мене - у цьому і професіоналізм - приховати недоліки, а всі "плюси" підкреслити.
ILLARIYA до Читач Показати IP 23 Серпня 2011 16:22
Дякую і Вам! Мені сподобався і макіяж. і зачіска ! Комфортно себе відчувала !
Читачка Показати IP 5 Липня 2011 11:32
Класний червоний костюм. Ніфіга він не "кораловий", звісно, але менше з тим - він справді шикарний. Але ну блін, ну справді скажіть скільки це все коштує?????
ILLARIYA до Читачка Показати IP 23 Серпня 2011 16:23
Він кораловий ! :) Коштує 350 грн.
Люда Показати IP 5 Липня 2011 11:40
Цікавий матеріал. Дякую організаторам. Обов'язково зайду у "МоДіс". І взуття теж викликає інтерес.
Черешня Показати IP 5 Липня 2011 11:48
Цікаво вийшло, побільше би таких проектів, а то все політика і політика...літо - хочеться чогось ненапряжного
Отак глянула Показати IP 5 Липня 2011 12:09
Наступного разу раджу ретельніше попрацювати над текстом. Так коричнева сукня в горошинки - файна, але з такими оголеними плечима на ділові зустрічі не ходять. А так ідея хороша.
Патрыот Показати IP 5 Липня 2011 12:46
шось мені це дуже нагадує проект "культ оф стайл" на аверсі.имхо. усе вірно - якщо своїх ідей нема - бери чужі =))
трете око до Патрыот Показати IP 5 Липня 2011 13:46
Пане "Патрыот" Ви впевнені в оригінальності ідеї проекту "культ оф стайл" ? чи ви тільки аверс дивитесь? інші канали для вас нецікаві?
Семен Показати IP 5 Липня 2011 13:09
Пропоную зробити такий же проект, але за участю чоловіка...
Kventin Показати IP 5 Липня 2011 14:00
Юлінька класна дівчина і без всяких косметичних салонів. Я її ще з Там-Таму пам"ятаю. Р.s. Красу нічим не спортиш.
ILLARIYA до Kventin Показати IP 23 Серпня 2011 16:25
Спасибі незнайомцю)))
критик Показати IP 5 Липня 2011 20:06
дивлюся я на наше місто, телебачення та дивуюся. нещодавно прийняла участь у культ оф стайл, що показують на Аверсі. була дуже рада, що хоть хтось почав піднімати наше телебачення, з"явився хоч якийсь рух у цьому напрямку. дуже класно було, доречі, команда там працює не луцька,класні дівчатка!і що я бачу?! Друзі! давайте разом якось піднімати нашу культуру, але давайте фантазувати, придумувати щось нове! а так стидно...хтось приїджає з інших міст та робить жесть,а наші тільки дешевий "закос" зробити можуть :(
ЧуйНа Показати IP 5 Липня 2011 21:27
Так за чей счет весь этот "банкет"??))
Ms.Sophisticated Показати IP 5 Липня 2011 22:23
шановний Критик, підтримую Вашу думку про те, що культуру потрібно "піднімати", як Ви кажете. але що Ви називаєте культурою?) це ж не культура, а шоу-бізнес. такий собі "фаст-фуд"... а справжню культуру таки треба розвивати!
Ірина Показати IP 5 Липня 2011 23:44
передачу по Аверсі 'скатали' з mtv, tlc і т.д. Все українське тв це копіювання вже раніше зробленого, а не якесь супер відкриття)) і як на мене, в 'культ оф стайл' все наіграно дуже + їм на фінальний похід в 'мелодію' навіть не дають підібраний одяг! На рахунок 'Зміни себе', то перевтілення хотілося б більш помітного в плані кардинальної зміни зачіски, кольору волосся... Фотосет можна було б зробити не тільки в магазинах. Хоча ідея хороша. Найбільше сподобався макіяж і одяг з 'Модісу'. На днях там була і вибір справді хороший, ціни помірні.
Zheniok Показати IP 6 Липня 2011 09:19
шось я суть не вловив
Наталя Показати IP 6 Липня 2011 09:50
Мені сподобалось дуже! Реклама-супер!!! Сьогодні обов"язково заїду подивитися взуття і сумки. А то в "Юванті" все таке одноманітне, ціни - європейські, а взуття - китайське. Не шкода заплатити за дійсно шикарні босоніжки і сумочку, але щоб вони мали дійсно пристойний вигляд і були не одноразові (як більшіть взуття, яке продається сьогодні в наших магазинах). Хто створив цей проект - молодці, вже ми хоть по-трошки наближаємося до Європи (хоча, насправді, нам до неї ще дуже далеко!!!)
Оленка Показати IP 6 Липня 2011 10:04
а що, негативні кометарі модератор не випускає "в ефір"? чи тут теж все "по правилах" і писати тільки хороше можна?)) спробую вдуге: бісить, що"злизали" культ оф стайл!
Юрій Ричук до Оленка Показати IP 6 Липня 2011 11:14
Ой, ну я вас умоляю )
Критик Показати IP 6 Липня 2011 11:14
Ms.Sophisticated, ну, бачите, навіть на всеукраїнських канал культурою не пахне, що вже про нас казати? виходячи з усього, давайте краще робити фаст-фуд, як ви кажете, але якісний і так щоб дивитися було можна. адже, як кажуть, транслюють те, що "піпл хаває". взагалі ідея класна, молоді цікаво. доречі, на Аверсі хоч не така явна реклама йде, а то вже зовсім пропаганда у вас тут. коротше,до чого я веду, молодці, розвивайтеся, але "змініть себе"!не повторюйтесь за іншими. п.с. дивлюся, тут багато хто про культ пише.
Володимир Яковлєв Показати IP 6 Липня 2011 12:51
В першу чергу хороша фотографа цікавий проект думаю що не останній творчих вам успіхів в проекті «Зміни себе»
іванна Показати IP 8 Липня 2011 18:16
Та взагалі магази Модіс супер, я завжди там одягаюсь. Хороші речі , хороші консультанти. Проект респект і уважуха.
Рома Показати IP 14 Серпня 2011 02:20
Cult of Style рулит !!! Аленка, Саша - респект!!! Видете как Луцк закипел копиями Вашего Харьковского проэкта! Молодцы! Так держать!!! P/S Кто не понял - это я обращаюсь к девченкам - продюссерам сильно-обсуждаемого проэкта на Аверсе! ))) А то что я вижу здесь - неплохо - тоже постарались, но как рекламодатель - скажу честно - я бы ни копейки за такое на дал... Sorry!
Баян рулит!!! Показати IP 16 Серпня 2011 20:43
Рома тролів"Cult of Style рулит !!!" вистачає перечитайте вище пости .. Sorry!
ILLARIYA Показати IP 23 Серпня 2011 16:38
Ось що можу сказати ! В скільки грошей це обійшлось організаторам - незнаю... думаю, що не так дорого... а салонам реклама безкоштовна...
Шурик Показати IP 10 Лютого 2012 14:08
ооо, я цю милу дівчинку знаю))) миленька та вредненька...
Аня Показати IP 12 Листопада 2012 21:49
Я б хотіла взяти участь у проекті такого роду. Як це можна зробити?
хтось Показати IP 19 Березня 2016 23:13
Село і люди, білі хати....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus