USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Знайшли тролейбуси «без коліс, без мостів»

23 Січня 2012 16:04
Під час чергової сесії Луцької міської ради депутати розглянуть питання про списання 9 тролейбусів, які знаходяться на обліку Луцького підприємства електротранспорту.

Про це йшлося 23 січня під час засідання комісії міськради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Директор ЛПЕ Іван Грицанчук повідомив, що під час інвентаризації основних засобів на підприємстві виявлено 9 тролейбусів, які необхідно списати.

З його слів, вони в дуже поганому технічному стані. «Багато деталей бракує. Потрібно проводити багато ремонтних робіт… Не один рік ці транспортні засоби стоять без коліс і мостів», - зазначив посадовець.

Обранець громади Сергій Сівак зауважив, що до списку потрапили 2 транспортних засоби 1990 року випуску. Він поцікавився, невже вони геть в такому поганому стані.

Грицанчук відповів, що ці тролейбуси несправні з 2008 року. «Взагалі деякі з цих засобів пройшли понад 1 мільйон кілометрів. Це – жахлива цифра. Згідно нормативів вони мають їздити 10 років… і на списання», - сказав директор ЛПЕ.

Також він розповів, що запасні частини купляють в Харкові чи в Дніпропетровську.

Стосовно транспортних засобів, які придбали у Луцького автозаводу, Грицанчук повідомив, що виникали певні проблеми з новими 15-метровими транспортними засобами, але виробник їх виправив.

Тож члени комісії вирішили рекомендувати депутатам списати тролейбуси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бухгалтер Показати IP 23 Січня 2012 16:37
Як не тролейбус, то хоч би маршрутку яку з ЛПЗ через Гнідаву до Кічкарівки запровадили!
TFA Показати IP 23 Січня 2012 17:28
Блін, там справді з тих 9 тролейбусів як мінімум 3 могли би залишити, машини пройшли середній ремонт і небагато після нього відкатали, підняти їх цілком реально, було б бажання... А щодо 15-метрових тролейбусів - ніхто нічого ще не виправляв, їздить тільки один і той, якого наладили із самого початку.
Ното Показати IP 24 Січня 2012 08:54
І знов сірачаним кислота, щось да неподобається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus