USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зняв двері в під’їзд і оборонявся металевою трубою: в Луцьку сусідський конфлікт у багатоповерхівці дійшов до суду

29 Березня 2024 20:02
У Луцьку в одному з багатоквартирних будинків місцеві мешканці вже довгий час з’ясовують між собою стосунки. Під час чергової сварки дійшло до бійки.

Лучанин нарікав на неприємні запахи, які доносилися з сусідньої квартири йому в помешкання. Неодноразово робив зауваження через те, що сусіди шумно поводяться. Після чергового словесного конфлікту справа дійшла до рукоприкладства. Нині чоловік, який нарікав на сусідів, – на лаві підсудних, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як розповів обвинувачений Сергій Бродасюк, йому набридло щоразу ходити та просити сусідів відчиняти двері в під’їзд, щоб неприємний запах не йшов йому в квартиру. Тож зняв двері з завіс до спільного коридору.

«Сусіди приходять з роботи після десятої вечора і бігають по коридору як коні. Я намагався втихомирити їх словами, морально, але не доходить нічого. До того ж, у нас загальний коридорчик на три квартири. Вони готують їсти і вмикають витяжку зі своєї кухні в цей наш загальний коридорчик. Увесь запах іде до мене. Я просив у них відчиняти двері на під’їзд, щоб дим трошки туди виходив. Вони того не роблять, тому я просто зняв двері з завіс і поставив збоку», – пригадав Сергій Бродасюк.

Прийшовши з роботи, сусіди почали з’ясовувати, хто зняв двері та в чому причина. Так розпочався черговий конфлікт. Під час сварки обвинувачений взяв металеву трубу і почав бити нею сусідів.

«Я вийшла на коридор, коли Сергій, Іван та Ірина були біля тих знятих дверей. Я бачила, що Сергій нависав до Ірини, а Іван поставив руку між ними, щоб не бився ніхто», – зазначила мешканка багатоквартирного будинку на судовому засіданні.
Читати ще: Пожежа на Потебні в Луцьку: сусіди написали заяву на власника згорілої квартири

Як зауважив обвинувачений, він побачив, що діло йде до бійки, та пішов додому. Але сусідка взялася за ручку його дверей і заважала їх зачинити. Тому чоловік узяв перше, що потрапило під руку.

«Прийшла сусідка зі своїм братом з’ясовувати обставини, як я міг таке позволити – двері зняти. Я вийшов у коридорчик до них, конфлікт назрівав. Поштовхали одне одного. Ніхто нікому морди не бив. Я хотів іти додому, бо чув, що конфлікт назріває. Вони не дали мені двері зачинити. Вони йшли до мене до хати. У мене стояла коротенька трубка на порозі. Я нею оборонявся. Все», – сказав Сергій Бродасюк.

Своєю чергою потерпілий до суду не з’являється. Тож засідання відклали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus