USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Золоті кульки та срібні янголи: середмістя Луцька готується до свят. Фото

16 Грудня 2019 15:01
Розвішування кульок на головних ялинках міста, встановлення святкових металевих конструкцій та облаштування різдвяного ярмарку – так центр Луцька готують до наближення Нового року та Різдва Христового.

Активно чепурити Театральний майдан розпочали в понеділок, 16 грудня.

Поки працівники КП «Луцьксвітло» трудяться над прикрашанням головного ялинкового тріо, на центральному майдані Луцька вже встановили святкові ілюмінації, зокрема новорічні кульки, янголи та інші декорації, які підсвічуватимуть увечері.

Урочисто засвітити центральні ялинки в місті планують на свято Миколая, 19 грудня.
Відзначимо, що на Театральному майдані вже починають працювати поодинокі ярмаркові ятки. Так, у самісінькому центрі міста можна, до прикладу, придбати живі ялинки.
Нагадаємо, що біля пам’ятника Святого Миколая, поруч із Луцької міської радою, також встановлюють святкову новорічно-різдвяну ілюмінацію – містечко з ялинками та янголятами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus