USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Золотий фонд університету»: у Луцьку презентували енциклопедію випускників Лесиного вишу

14 Вересня 2023 21:07
13 вересня у ВНУ імені Лесі Українки було презентовано видання «Золотий фонд університету: Енциклопедія випускників». Це перша довідково-біографічна інформаційно-іміджева енциклопедія в межах проєкту «Літопис Університету імені Лесі Українки: від А до Я». У ній уміщено інформацію про випускників, які реалізували себе як професіонали в різних сферах суспільного життя.

Левова частина з них прийшли на презентацію видання. Окрім цього, в залі зібралися й інші Лесині люди – керівництво Університету, викладачі, працівники, студенти, повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Першою слово взяла упорядниця і редакторка видання, виконавча директорка Асоціації випускників ВНУ імені Лесі Українки Лариса Понєдєльник. «Сьогодні наш Університет найповажніший і найпотужніший у всьому Волинському краї», – заявила вона. Також вона додала, що заклад пишається кожним студентом, викладачем і випускником. «Усіх нас об’єднує молодість, проведена в рідному Університеті», – підсумувала Лариса Анатоліївна.


Згодом до слова запросили ректора Анатолія Цьося, який також навчався у ВНУ імені Лесі Українки. Він подякував Ларисі Понєдєльник за її роботу над виданням і вклад у розвиток ЗВО. «Будь-який університет славиться успішними випускниками, бо саме успішний випускник – візитна картка закладу», – заявив він. Окрім цього, Анатолій Цьось згадав про волинську освітню традицію та розвиток ЗВО.
Із вітальним словом виступив Григорій Недопад – ще один відомий випускник Лесиного університету, який заявив, що його найкращі юнацькі роки пройшли у ВНУ Лесі Українки. «Я прийшов сюди, коли мені було 17 років, молодим, юним, мав багато ідей і думок. Коли отримував диплом, у мене були вже зовсім інші плани, я був сформованою людиною, яка готова іти своєю дорогою і має на меті щось зробити не тільки для себе, а й для власного краю», – розповів Григорій Недопад. За його словами, поруч із ним по життю завжди ідуть люди з Університету імені Лесі Українки.
Під час заходу виступила низка відомих випускників ЗВО. Дійство супроводжували художні номери Лесиних людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Архів Показати IP 15 Вересня 2023 18:27
Потішна праця:)
Клас Показати IP 15 Вересня 2023 19:56
"Дійство супроводжували художні номери Лесиних людей" ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus