USD 40.65 41.07
  • USD 40.65 41.07
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

ЗСУ ліквідували підрозділ окупантів, причетний до масових вбивств у Сирії

11 Квітня 2022 09:52
Українські військові під час штурму окупованих населених пунктів у Донецькій області, знищили частину батальйонно-тактичної групи російських окупантів.

Про це повідомляє командування Сил спеціальних операцій ЗСУ у Фейсбуці.

Йдеться про першу батальйонно-тактичну групу 70-го полку 42-ї мотострілецької дивізіїі 58-ї армії Південного округу РФ. Місце дислокації цього підрозділу – місто Шалі (Чечня).

«Командир БТГр разом зі своїм начальником штабу був ліквідований під час обстрілу у своїй БМП-3. З усіх, хто перебував у тій машині, тимчасово вижив лише сержант Магомедов. Обгорілого, небагатослівникого і майже мертвого його знайшли наші вояки. Зауважимо: у складі знищеного підрозділу було чимало учасників масових убивств мирного населення Сирії. Як виявилося, досвід війни з беззахисними людьми не допоміг росіянам під час зустрічі із нашими вояками», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus