USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Зустріла донька поліцейської: у Луцьку знайшли дев'ятикласницю, яка не повернулась зі школи

22 Квітня 2021 12:42
Розшукали дев'ятикласницю з Луцька, яка не повернулась додому зі школи.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, 20 квітня дівчина пішла до школи й не повернулася. Свій мобільний телефон вона залишила вдома. Батьки спочатку своїми силами намагалися відшукати доньку, а коли всі старання виявилися марними, звернулися за допомогою до правоохоронців.

До пошуків неповнолітньої задіяли інспекторів ювенальної превенції та особовий склад Луцького районного управління поліції.

За кілька годин після звернення місцезнаходження дівчини було встановлено. Допомогла розшукати школярку донька співробітниці Луцького районного управління поліції. Поки поліцейська налагоджувала зв’язок із друзями розшукуваної й дізнавалася можливі місця перебування неповнолітньої, та зустріла її на одній із вулиць міста і відразу повідомила про це маму.

Дівчина жива здорова та неушкоджена, протиправних дій щодо неї вчинено не було. Ювенальні поліцейські нині проводять зі школяркою та її сім’єю профілактичну бесіду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus