USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Зв'язок між МАГАТЕ і ЗАЕС відновлено, – «Енергоатом»

2 Липня 2022 08:57
У п’ятницю в НАЕК «Енергоатом» повідомили, що власними зусиллями відновили зв'язок з Міжнародним агентством з атомної енергії для передавання даних ЗАЕС.

Про це пише УП.

«1 липня 2022 року НАЕК «Енергоатом» власними зусиллями відновив втрачений зв'язок між Запорізькою атомною електростанцією та Міжнародним агентством з атомної енергії», – ідеться в повідомленні.

В «Енергоатомі» пояснили, що дані ЗАЕС передають МАГАТЕ через оператора зв’язку Vodafone, відключення якого в Енергодарі тимчасово унеможливило цей процес.

У НАЕК зазначають, що окупанти відключили в місті всіх українських операторів мобільного зв’язку.

«Попри те, що мобільні мережі вітчизняних операторів і досі не працюють, Енергоатом відновив зв'язок між ЗАЕС і МАГАТЕ . Всі дані обов'язкового моніторингу передають, і Агентство підтвердило їх отримання», – ідеться в повідомленні «Енергоатома».

Нагадаємо, повідомлення про втрату МАГАТЕ зв’язку з Запорізькою АЕС надійшло 30 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus