USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Зв’язок з «Азовом» є, війська РФ вже на «Азовсталі», – Арахамія

4 Травня 2022 20:09
Станом на вечір 4 травня українська влада має зв’язок із захисниками Маріуполя, які перебувають на території заводу «Азовсталь», а війська Росії вже на території підприємства.

Про це повідомив у коментарі Радіо Свобода голова делегації України на переговорах з Росією, народний депутат і голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.

«Другий день тривають спроби штурму заводу. Російські війська на території «Азовсталі» перебувають вже», – зазначив Арахамія з посиланням на слова командира полку «Азов».

Подробиць він не навів.

У Генштабі ЗСУ близько 18:00 повідомили, що з боку військ РФ «триває блокування і спроби знищення наших підрозділів в районі «Азовсталі» у Маріуполі. В окремих районах, за підтримки авіації, ворог поновив наступ з метою взяття під контроль території заводу. Успіху не має».

Удень 4 травня міська влада Маріуполя повідомила, що втратила зв’язок із українськими військовими, які захищають «Азовсталь».

Мер міста Вадим Бойченко також зазначив, що бої точаться на території «Азовсталі», де разом із військовими перебувають і цивільні жителі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus