USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни з авто застрелили безпритульного собаку

15 Серпня 2013 11:01
З вікна чорної автівки стріляли у безпритульного собаку. Інцидент трапився вчора, 14-ого серпня, у Луцьку, в дворі поблизу будинків, розташованих на проспекті Соборності 32 і 32а.

Трапилося усе в денну пору доби. До двору в'їхав легковий чорний автомобіль марки BMW, зупинився поблизу дитячого майданчика, де були діти та дві собаки, переднє скло опустилося, з автомобіля висунулася рука, в якій був револьвер. Вистрілили в одного із собак, діти почали кричати, кликати дорослих. Котрась із матерів почала бігти до автомобіля і кричати, що у дворі діти. Автомобіль швидко зник із луцького двору. Мешканці навколишніх будинків викликали міліцію, дільничий взяв показання зі свідків. Поки триває слідство.

Про це Волинським Новинам повідомили очевидці інциденту.

Своєю чергою, у міліції підтверджують, що інцидент таки трапився. Кажуть, собака загинула. Тіло, з їх слів, на разі - на розтині.
Лише після результатів розтину правоохоронці нададуть офіційні коментарі.

Подібний випадок, щоправда, без вогнепальної зброї, стався у Нововолинську поблизу ринку. Про це інформує Нововолинський інформаційний портал.

Безпритульну собаку хтось облив із відра мазутом. Проте після того, як у тварини розпочалися судоми, якийсь добросердний чоловік побіг до ветеринара, після чого купив літрову пляшку прального порошка і, випросивши відро теплої води у приринковому барі, почав рятувати собаку.

Допомагала йому дівчина, яка опинилась поруч.

В останньому випадку тварина лишилися живою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 46
antiDog Показати IP 15 Серпня 2013 11:07
І правильно робили, якщо нема кому навести порядок з тіми безпритульними зграями собак!!! При світлі кажете не гуманно - так зробили в ночі!!!
))) до antiDog Показати IP 15 Серпня 2013 12:52
больное, они на собаках только тренируются. мне как-то не по себе от того, что по городу разъезжают скоты с оружием.
ИМЕЮ МНЕНИЕ до antiDog Показати IP 15 Серпня 2013 15:25
вот когда у тебя будут свои дети, тогда и будешь на их очах и свиней резать и хомячков съедать живьём
monster Показати IP 15 Серпня 2013 11:13
Вдень, коли діти на вулиці це не добре, а от вночі саме те! Даю наводку для "стрільців" - біля РАГСу, де маршрутки на Київ їздять, вночі жах що робиться! Приїжджайте з Калашем ... дістали вже ці собаки і їх "захиснички"!
-Слово- до monster Показати IP 15 Серпня 2013 12:28
"захиснички"???... А у Вас песик вдома є?..
12983746 до -Слово- Показати IP 15 Серпня 2013 16:59
В мене є собака вдома, але я згідний, що безпритульних псів, які заважають людям, треба відстрілювати, або хай ними займуться відповідні служби. Бо всі тільки на словах щось роблять. і захисників багато понаходилось, замість того щоб поговорити, нехай собі додому тих собак позабирають і захищають
TFA до monster Показати IP 15 Серпня 2013 14:48
Ага, звиздець там ще той вночі. Акустика така, що складається враження, наче під вухом гавкають...
Ой, Дана Дана Показати IP 15 Серпня 2013 11:15
а вдень вони мирно сплять!
Юрій Показати IP 15 Серпня 2013 11:34
І тварин шкода і зрозуміло що зграя може напасти і наробити шкоди людині... Де державні служби, які зобов'язані навести порядок?
Ірина Показати IP 15 Серпня 2013 11:48
Кого ви захищаєте, завтратакий добродій приіде на автомобілі і буде стріляти в дітей бо вони цілими днями галасують у дворах. А те як ставлятьмя до тварин так ставляться і до людей.Я особисто люблю більше тварин ніж людей,.людина принаймі може себе захистити, а от тварина зовсім беззахисна перед деякими тварюками в людській подобі. І в тому, що тварини на вулиці винні в першу чергу люди , особливо наше бидло. В європі не знайдете безпритултних тварин.І виховувати любов до тварин треба з дитинства.
-Слово- до Ірина Показати IP 15 Серпня 2013 11:58
Повністю з Вами солідарна! Це просто жах що коїться у нас в країні! Я в шоці від поведінки та моральних устоїв наших людей! Таке враження що по вулицях ходять лиш егоїстичні істоти, які дбають лиш про себе коханого! І на все інше просто плювати. Вбити тварину*вбити людину....грань зовсім не велика!
Василь до Ірина Показати IP 15 Серпня 2013 13:28
Ірино, так Ви договорюйте до кінця, чому в Європі немає безпритульних тварин. Все просто: після відлову бродячу тварину поміщають в притулок, де її тримають біля 2 тижнів. Якщо за цей час їй не знайдуть нового господаря - тварину ПРИСИПЛЯЮТЬ. Саме так, присипляють, незважаючи на соплі грінпісівців, гуманізм, та європейські цінності. А в нас захиснички з Даною на чолі пропонують бродячих собак стерелізувати, і випускати назад на вулиці. Геніальний хід! Хай і далі нападають на дітей і кидаються на велосипедистів.
))) до Василь Показати IP 15 Серпня 2013 21:53
это не совсем так. в любских странах нет бродячих собак, потому что там дерут в хвост и гриву людей за скотское отношение к животным. ну и животное домазавести не так просто - много разрешений надо. а собакам-потеряшкам очень быстро находят хозяев. без этого фактора отстрел бродячих животных - пук против ветра, толку не будет.
))) до ))) Показати IP 15 Серпня 2013 21:53
*в людских* очепятка
Василь до ))) Показати IP 16 Серпня 2013 13:06
Те, що Ви написали, безумовно має місце. Наших людей ще багато чому треба вчити і вчити. Але в цілому, описана мною схема в цивілізованих теж діє. Погугліть напр. про бродячих тварин у США: в держпритулках тварин усипляють (там не тринькають просто так кошти платників податків, як у нас), в приватних притулках на власні кошти можна тримати бродяжок як завгодно довго. Але назад на вулицю їх ніхто не випускає, як це практикується в нашому Гондурасі.
))) до Василь Показати IP 17 Серпня 2013 09:45
Вот-вот, собаке/бомжу на улице нечего делать. Но бродяжек там не отстреливают, а строят для них приюты, где можно хотя бы переночевать. что касается собак на городских улицах, то источник этого явления - безмозглые люди. там, где это поняли, нет нужды отстреливать собак.
-Слово- Показати IP 15 Серпня 2013 11:51
А людина тваринам шкоди не робить!!!... В першу чергу винні люди, що стільки безпритульних тварин існує! От хто не живе, а виживає, так це саме вони! Давайте ще людей безпритульних розстрілювати будемо! А що???...Це ж абсолютно нормально. Дитина може заробити психологічну травму, дивлячись на цих неохайних людей, калік біля собору, циган, які до всіх пристають та вічно п*яних дідуганів та тіток!! Хто робить тварин бездомними??? Їх хазяї, які спочатку приручають і милуються гарненькими цуциками та кошенятами, потім з*являється *величезна кількість причин* щоб цих тваринок виперти з дому. А потім самі ж їх йдете і стріляєте! То хто з нас тварини?.. Ті хто викидає беззахисних тварин на вулицю чи ті хто всім серцем довіряє людині?..
Василь до -Слово- Показати IP 15 Серпня 2013 13:20
Хватить дурню писати. Домашня тварина, викинута на вулицю, не проживе і тижня. Багато ви бачили породистих собак-бродяг? Майже 100% бігаючих по вулицях блоховозів - це безпритульні дворняги в N-му поколінні, народжені на вулиці.
-Слово- до Василь Показати IP 15 Серпня 2013 16:53
ну так....тоді інше питання постає....чому власник не стежить за тим, з ким спарюється його любий песик на прогулянці. Бо полукровок вистачає на вулицях міста!!!! А ще є ті, що вивозять своїх улюбленців у ліси і прив*язують до дерева. От тоді вони по вулицям вже і не бігають!!!
Сергій Показати IP 15 Серпня 2013 12:20
BMW головного мозку. Це вже майже діагноз. Дебіл з бойовим револьвером стріляє серед білого дня на очах дітей, і його ще й захищають. Це точно Луцьк?
-Слово- до Сергій Показати IP 15 Серпня 2013 12:25
Не знаю!!! Нагадує *місто, де не ходять гроші* Скрябіна. Читав можливо хто?.. Хоча сумніваюся, що ті хто знущається над тваринами, та здатен на такі вчинка, щось читає. А варто було б....Таке враження, що ми там і живемо! Повний хаос і нема звідти вороття!
читач Показати IP 15 Серпня 2013 12:51
стріляти треба тих, що їздять в іномарках
Підтримую Показати IP 15 Серпня 2013 13:10
Читач, підтримую Вас на всі 100. А заодно і всіх ментів і чиновників, які закривають на це очі. Тільки зовсім здебіліла влада не розуміє, що після такого - на черзі люди...
no comment до Підтримую Показати IP 15 Серпня 2013 13:40
І тоді залишаться таки як "Підтримую" і будуть свої правила встановлювати, а так сидять тихенько, строчуть тут і спостерігають! Ви хоть суть уловили писаки? Люди з револьвером - це ганьба і справа міліції, а от ці зграї песів вже дістали!!! І вдумайтеся - а був-би цей "стрілок", якби не ці собаки?! Чи ви так і не зрозуміли це все? Ді-ста-ли!!!
))) до no comment Показати IP 17 Серпня 2013 09:46
был бы, конечно. См. Лозинский.
??? Показати IP 15 Серпня 2013 14:07
Люди добрі,невже Вам не страшно ходити по вулицях в супроводі"священних" Даниних псів? Вони ж скрізь:і на Північному ринку і на кожній зупинці і на шкільних подвір'ях...Хто знає,як їх можна отруїти,підкажіть,пістолета в мене нема на жаль!? В жодному місті нема стільки бродячих псів і гавна, як в Луцьку!!!
Сергій до ??? Показати IP 15 Серпня 2013 16:11
to no comment, ??? Псів не має бути на вулицях, але людей, стріляючих з револьверів тим більше. Спочатку собаки, потім на бомжів перейдуть, а далі ми з вами на черзі. Зловлять, вивезуть в ліс, зовсім по іншому "співати" будете
СергійЮ до Сергій Показати IP 15 Серпня 2013 18:20
А ви не зудумувались, що це могла бути людина яка сама, його сім'я або діти, постраждали від тих псів?
СергійЮЮ до СергійЮ Показати IP 15 Серпня 2013 19:14
Чорний BMW? Револьвер? Серед білого дня? На очах у дітей? В чудака явно "пацанскі" замашки, глибоко сумніваюсь, що в нього взагалі діти є
Знаючий Показати IP 15 Серпня 2013 15:42
Лише на останній сесії виділено 500 тисяч грн з міського бюджету на притулок для безпритульних тварин (тобто Дані). Там більшість коштів крадуть. 1. Собаки безпритульні є й будуть в місті, їх кількість поповнюється за рахунок підкинутих, що привозяться з сіл. 2. Щоб "виживати" підкинутих потрібно стерилізованих (через два тижні після того, як не знаходяться бажаючі прийняти) випускати на територію відлову. 3. Слід закрити комунальний заклад (притулок), який постійно потребує коштів і дати це питання на "конкурс" хай ЛЮБИТЕЛІ захищати тварин збирають гроші на притулок, а потенрпілі від нападу таких тварин хай збирають гроші для гицлів! (Примітка. сума контів на притулок для бездомних тварин з міського бюджету кожного року в декілька раз перевищує ту суму, із за якої владці і опозиція дискусують на основі ідеологічних принципів - кошти на облаштування площі біля РАЦСу)
Еней Показати IP 15 Серпня 2013 15:42
А чи є в місті "пан Шаріков", тільки собачий? Мабудь немає.А жаль.
Лучанка Показати IP 15 Серпня 2013 16:16
Стріляти собак це, звичайно, не вихід. Але те, що собак більшає - це правда. В районі ДПЗ постійно з*являються нові собаки, причому по кілька штук. Не знаю чи з сіл їх привозять чи з того самого притулку викидають... Я сама маю собаку вдома, так вуличні собаки навіть не дають нормально погуляти домашнім. В нас всі хто має собак про це говорять...
Знаючий Показати IP 15 Серпня 2013 16:22
Ще раз повторююсь: 1. Скільки не відловлюйте в притулок, скільки не відстрілюйте - були, є і будуть. 2. Притулок не варто фінансувати, має бути центр тимчасового утримання з поверненням на територію відлову (після стерилізації). 3. Такі проблеми слід вирішувати на конкурсній основі проектів запропонованих для ГО, а не шляхом "захоронення", з подальшим розкраданням, коштів міського бюджету (доречі я не чув, щоб було збільшено фінансування харчування дітей в садочках)!
-Слово- Показати IP 15 Серпня 2013 16:47
У нас є притулок для собак!!!! Хто з вас, добрих жителів міста, що виступають за відстріл та затравку псів, знає про це?.. Ви хоч раз там були? Хоч раз зробили щось для того, щоб виправити ситуацію в місті? Вклали благодійні кошти в притулок, взяли хоть кішечку з вулиці, зводили бездомного собаку на стрерилізацію???? Та про що ви говорите?.. Собі в голову кулю пустіть! І місто стане на багато чистішим!
-Слово-У до -Слово- Показати IP 15 Серпня 2013 18:27
Не був і не збираюсь бути! Мені головне, щоб мої діти і сім'я могли спокійно по вулицях ходити і коли їдеш на ровері, то щоб за тобою зграя не гналась і це мої громадські права! Ви співчуваєте - то йдіть і робіть щось, якщо проти відстрілу, а їх буде більше якщо ціх псів не вгамують!!!
-Слово- до -Слово-У Показати IP 20 Серпня 2013 10:11
А у Вас нема співчуття. То хто ж Вам у поміч....лікар тут безсильний! Зверніться до ЖЕКу. Це їхня робота слідкувати за чистотою та порядком вулиць! А відстрілювати це не вихід! Людина,здавалося б, розумна істота, такі технології навигадували, в космос літають, а так і не навчилися співіснувати з іншими видами життя....
-Слово- Показати IP 15 Серпня 2013 16:49
Цікаво де ті 500 тисяч, що виділено з міського бюджету?..
Козюра до -Слово- Показати IP 15 Серпня 2013 18:26
В мене. А що? :) Выдсипати троха?
Павло Показати IP 15 Серпня 2013 18:23
Василь Сьогодні 13:28 Це единий правильний комент!!! Іншого не може бути!!!
123 Показати IP 15 Серпня 2013 18:41
ще біля постаменту де має бути бандера-навпроти загсу постіляйте бо нападають на людей іспати теж не дають!!!!!!!!!!!!!
олег Показати IP 15 Серпня 2013 21:41
Шановні лучани! Мене більше всьогодивують рагулі .які підтримують . цих уродів.що стріляли по собаці.Відношеня до тварин- тест на цивілізованність .Більшість , що пишуть - вихідці з села. а таких в Луцьку відсотків 70. і відношення до тварин у них дуже специфічне- його ще й кормити треба?Що собака. що забор-одинаково.А хто такі ці уроди. хто ім дав право віднімати життя у живоі істоти? По людині стріляти страшно, а мо ще вистрелить у відповідь, а собака-ні.Був щетакий мер Шиба. який хотів . щоб міліція відстрілювала собак з табельноізброі=добре що зняли.А хто небудь буде розслідувати цю справу?Сумніваюсь..В Рожищах є вже один херой який з рушниці стріляв посеред вулиці . по собакам.Там що. проводиться розслідування?Люди , не будьте скотами по відношенню до тварин, і тоді не буде скотів -людей.
!!! Показати IP 16 Серпня 2013 13:22
Я готова собою заплатити тим добрим людям, які постріляють бродячх псів в нас на 40 кварталі: біля зупинок"Айва","Нивка","Вишенька" та біля 11 жеку!!!
))) до !!! Показати IP 17 Серпня 2013 09:48
Давайте для начала отстреляем руководство ЖЕКов, потом займемся собаками.
до!!! Показати IP 17 Серпня 2013 13:25
А "собою" це як??????
-Слово- до до!!! Показати IP 20 Серпня 2013 10:07
а це Натурою напевно)) Беріть мене всю без останку!!! От які у нас *благородні* люди живуть, що готові за тишину на районі платити *собою*....триндець!!!! я в шоці від *людяності* людей!!!
Нічия_Киця Показати IP 17 Серпня 2013 15:23
Забрати всіх бродячих собак з міста! Котів не побачиш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus