USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ігор Палиця привітав зі Святом знань усіх першокласників Луцька.ФОТО

1 Вересня 2013 13:26
Кожен першокласник Луцька отримав 1 вересня хрестоматію-читанку «Я – дитина України». Загалом за кошти благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» було придбано 2 650 книг на загальну суму понад 60 тисяч гривень.

«Сьогодні у всіх школах України першокласники роблять перший крок у новий клас, прослухають перший урок від першого вчителя, отримають у школі подарунок – першу книгу. Раджу вам почати вчитися із першого дня, перебороти лінь і отримати задоволення від знань, які на Вас чекають у школі. Слухайте батьків і вчителів. Сьогодні велика відповідальність лягає на плечі батьків, котрі привели до школи першокласників. Знаю із практики виховання своїх дітей, що основи знань закладаються від першого дня їхнього навчання. Бажаю, щоб сьогоднішня Ваша святкова ейфорія нікуди не зникла, а ви й надалі отримували задоволення від приходу в школу й отриманих тут нових вмінь і навичок», - наголосив у своєму вітальному привітанні народний депутат України Ігор Палиця під час виступу в школі № 2 міста Луцька.




Директор школи Василь Грищук подякував засновнику благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за подарунки дітям, а також найголовніший подарунок – нове футбольне міні-поле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Палиця відкрив футбольні поля у луцьких школах. ФОТО. ВІДЕО

Ігор Палиця також відвідав урочисту лінійку, присвячену Дню знань у школі № 16, що мікрорайоні Вересневе.





«Моя допомога лучанам – це стан душі. Хочу бачити наш Луцьк з кожним роком кращим і перспективнішим. Якщо людина має можливість забезпечити свої потреби (житло і відпочинок), тоді повинна допомагати іншим, дбати про місто в якому народилася. Щоб краса була не тільки у її власному житлі, а краса була навколо. Те що я роблю – моє завдання і завдання мого фонду. Бажаю принести користь усім моїм землякам. Вітаю Вас із Днем знань і бажаю терпіння, успіхів у нелегкій роботі, проте надзвичайно цікавій», - звернувся Ігор Петрович до учнів та педагогів.




Валентин Сергійович, який відправив до школи свою внучку не стримував радісних емоцій: «Приємно, що нарешті про наш мікрорайон пам’ятають і роблять його кращим. За останні роки ми отримали новий дитячий майданчик біля будинку культури, зараз нам встановили нове футбольне поле. Ігор Палиця не вперше відвідує нашу школу і спілкується з місцевими жителями, допомагає нам».

Усі першокласники окрім книг отримали солодощі і цікаві сюрпризи від «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».





Урочистості продовжилися святковим концертом, який організували школярі для Ігоря Палиці та усіх присутніх.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Батько Показати IP 1 Вересня 2013 20:15
Честь і хвала батькам Ігоря Палиці. Надзвичайна людина.
...чех... Показати IP 1 Вересня 2013 22:34
...за Радянських часів, Ігор пригадає,що книжки видавала бібліотека....до цього необхідно дійти системі....а це фуфєл...(понти в сєлє-большоє дело)....а забезпечити книжками Волинь-слабо?????
Луцьк до ...чех... Показати IP 3 Вересня 2013 10:45
Це шкільні підручники видавала бібліотека. А всю Волинь хай забезпечує Івахів з Єремєєвим, ті райони, які за них голосували. Палиця балотувався в Луцьку. Бачу тобі аби погвандіти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus