USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під Луцьком невідомі вирубують столітні дуби. ФОТО

1 Листопада 2013 13:06
Волинські «сарумани» добрались до гаразджинських столітніх дубів. Так написав на «Луцькій дошці» користувач zaHARE, розповідаючи про те, що у Гаразджі під Луцьком невідомі вирубали кілька старих дубів.

Як йдеться в повідомленні, ця частина гаразджинському лісу була особливо мальовничою.

«Столітні могутні дуби стояли на пагорбах, як казкові велетні. Я уявляв себе у казці.От-от з-за дуба вискочить старичок-боровичок або стартане в своїй ступі Баба-Яга. Бігали між цими дубками косульки,зайчики й кабанчики. Скільки там картоплі було перепечено.
Була ця краса зліва від ракетної частини», - пише користувач.

Те, що застав автор повідомлення на цьому місці в неділю вранці, він показав на фото:


Автор повідомлення розповідає, що зустрів одного чолов'ягу, який також ходив вражений і фотографував на планшет. Казав,що звертався на телебачення, але безрезультатно.

«Не знаю,можливо це і законна вирубка (в чому сумніваюсь). Але щось забагато стало з'являтись таких мегаполян. В Дачному таких вже кілька. А от нових посадок я щось не бачив.
Колись в тому ж лісі бачив законну вирубку. Висіла табличка,що йде планова вирубка мертвого лісу, ділянка №ХХ, майстер…, відповідальний…, і так далі. В цьому випадку навіть штампів на стовбурах немає», - пише користувач.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сонячна Показати IP 1 Листопада 2013 14:22
Ну коли привезуть сюди будівельну техніку..побачите..що то...Ті, хто мають за це відповідати - тут і будуватимуться))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus