USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подушкова баталія – вперше у Луцьку. ФОТО. ОНОВЛЕНО

8 Вересня 2013 20:15
Декілька десятків молодих лучан гамселили одне одного подушками у центрі міста під час «Подушкової баталії».

Неординарна форма активного відпочинку – подушковий бій, відбувся у Луцьку вперше сьогодні, 8 вересня, поблизу входу в Парк культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Під енергійну музику, що лунала з динаміка, декілька десятків молодих лучан долучилося до веселого бою, який організувала Громадська ініціатива «Іскра» за підтримки СГО «Молодіжна платформа».

ФОТО - АНТОН АНОШИН
































Учасники приходили зі своїми подушками, а ті, хто їх не мав, мали змогу придбати «бойове знаряддя» в організаторів за доступними цінами – від 25 гривень за подушку. Дійство мало не лише легковажний розважальний характер, а й шляхетну місію – в рамках заходу відбулася благодійна акція зі збору дитячих іграшок, які згодом планують передати у дитячий будинок.







Хаотичне, на перший погляд, дійство відбувалося у декілька раундів та за певними правилами. На початку заходу його учасники поділилися на дві команди, кожна з яких вигадала для себе оригінальну назву. Змагалися «Телепузики» та «Ванільна подушечка». Перші два поєдинки відбулися «стінка на стінку». Дуже швидко бойовий майданчик вкрився пухом з понівечених подушок. Команду-переможця визначали за кількістю вцілілих подушок в її учасників.

















Після цього учасникам баталії запропонували поділитися на команди за статтю. Команда дівчат «Цицьки» гамселила чоловічу команду «Нетолерантні».












Для п’ятого раунду чоловіча та жіноча команди делегували по одному найсильнішому представнику для дуелі. Щоб зрівняти баланс сил, хлопець вів поєдинок, стоячи на колінах.





У останній баталії хлопці виступили у якості «коней» для дівчат-вершників.








«Одного разу, переглядаючи в соцмережі різні акції, що відбуваються в Україні, я знайшов акцію «Подушкова баталія», що відбулася у Львові. Я вирішив організувати таку акцію у Луцьку, тому що вона є реально крутою, цікавою та неординарною. Це емоційна розрядка, можливість виплеснути негативну та просто непотрібну енергію та зарядити батарейку свого щастя. Після цього можна цілий тиждень розповідати друзям, як круто провели час», - розповів керівник ГІ «Іскра» Андрій Отченаш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
чого-то Показати IP 8 Вересня 2013 20:20
не видно фото, як вони після себе прибирають.
Брак фантазії до чого-то Показати IP 10 Вересня 2013 12:29
Я також люблю з тирити чиюсь успішну ідею бо лінь придумувати а так зробив для галочки і усе. Байдуже що не так як в оригіналі а так зробив і усе. Я ж активний а всі решта лайно бо я активний я не думаю і не придумую я тирю і копіюю я супер.
Віта Показати IP 8 Вересня 2013 20:41
прибирати будуть не вони. але це дурна гра щоб ше більше тупіли малі
Олександр Показати IP 8 Вересня 2013 21:07
Ну да, Громадська ініціатива «Іскра» та СГО «Молодіжна платформа» недаремно живуть на світі... Ужос... Краще б тих лоботрясів до бібліотеки залучили.
андерсен Показати IP 8 Вересня 2013 21:14
Вони б ще лайном кидались)))
Не@DeкVaT Показати IP 8 Вересня 2013 21:25
де**лы дерутся!!!
лучанка Показати IP 8 Вересня 2013 21:34
наша молодь і так багато вміє смітити . А тут дали урок як можна це урізноманітнити .Внесли б інформацію хто це прибирав .
Сергій Осійчук Показати IP 8 Вересня 2013 21:34
що мали за компом сидіти - отримали адреналін, провели час на "свіжому" повітрі і весело провели час! головне щоб без травм.
учасниця Показати IP 8 Вересня 2013 21:52
сміття потім прибирали усі учасники акції)
Учасник до учасниця Показати IP 8 Вересня 2013 22:28
Нє, не всі, я злиняв подивитись шо в неті напишуть.
Макс Показати IP 8 Вересня 2013 22:03
дорогі розумники : ви то самі щось робите для того щоб когось чомусь навчити? ви самі як останні задроти сидите в неті. горіть в пеклі ідіоти) а після всього цього прибирали волонтери
ляляля до Макс Показати IP 9 Вересня 2013 23:24
підтримую
Настя Показати IP 8 Вересня 2013 23:04
Ви подивіться на радісні обличчя дітей,ніхто не постраждав усі щасливі ,в чому проблема?Чому тих хто там не був душить жаба?
серйозно Показати IP 8 Вересня 2013 23:13
Примітивние відмивання грошей громадськими організаціями. Як хочете допомогти підняти адреналін, можна залучити до корисної справи, багато людей потребують допомоги. Коли подивишся на їх біду - ото адреналін! І щось юи в душі та голові позитивного залишилось би.
ляляля до серйозно Показати IP 9 Вересня 2013 23:27
вибачаюсь, але про які це гроші йде мова?якщо ви й маєте такий досвід діяльності, то ,будь ласка, не приписуйте його усім)
АМБА Показати IP 9 Вересня 2013 08:57
ТРЕБА БИТИСЯ ПОДУШКАМИ НА СЕЛЫКОНЫ,
Юлія Показати IP 9 Вересня 2013 11:06
Придумати щось своє складно, от і переймають досвід в закордону. Скоро помаранчами будуть кидатися чи томатами. Давайте ще кориду та біг з биками по вулицях міста, що так з подушок розпочинаєте?
ЛевкоДурко Показати IP 9 Вересня 2013 14:55
Палата №6!!!
тттт Показати IP 9 Вересня 2013 17:17
убогі на всю голову організатори, випускники допоміжної школи-інтернату чи так розумово відсталі? Далеко Україна зайде з такими заходами! Права Юля, якби бились апельсинами чи помідорами, то якесь бідне собі назбирало б - хоч якась користь була б. Краще подушки в лікарню хворим віддали б (там чорті-що), чи студентам в гуртожиток, одне слово - убожество!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus