USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що буде зі студентами після закриття Луцького гуманітарного університету?

3 Лютого 2013 11:38
Усіх студентів приватного вищого навчального закладу «Луцький гуманітарний університет», що невдовзі припинить освітню діяльність, мають перевести до інших вищих навчальних закладів на ті ж спеціальності та на умовах не гірших, ніж вони навчалися.

У повідомленні Державної інспекції навчальних закладів України також йдеться про те, що через невідповідність вимогам Луцькому гуманітарному університету анулювали ліцензію.

Про виявлені Інспекцією порушення і недоліки в роботі університету йшлося під час засідання Акредитаційної комісії України під головуванням Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника 31 січня.

Зрештою, Акредитаційна комісія ухвалила рішення, згідно з яким освітня діяльність ЛГУ буде повністю припинена в липні цього року. Тобто навчальний заклад позбудеться ліцензії на підготовку «бакалаврів», «спеціалістів» і «магістрів» за спеціальністю «Журналістика», «бакалаврів» і «спеціалістів» – за спеціальностями «Міжнародна економіка», «Менеджмент» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», а також «бакалаврів» з економічної кібернетики.

Всі студенти навчального закладу будуть переведені до інших вищих навчальних закладів на ті ж спеціальності та на умовах не гірших, ніж вони навчалися.

Зауважимо, що за результатами перевірок Акредитаційна комісія ухвалила рішення про анулювання ліцензії також приватному вищому навчальному закладу «Донецький економіко-гуманітарний інститут» на підготовку «бакалаврів» та «спеціалістів» зі спеціальностей «Облік і аудит» та «Міжнародна економіка».

Довідково: Луцький гуманітарний університет був заснований 1998 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
маня Показати IP 3 Лютого 2013 15:30
А ще не кращі вищі навчальні заклади МАУП і "Україна", де відмиваються грошенята, а не вчать нічого, де вчаться одні барани, що в школі навчалися на 2 і 3- це по минулій шкалі оцінювання.
Нюся до маня Показати IP 3 Лютого 2013 18:52
Маня, твій педінститут ім. Лесі Українки, щодо видмивання грошиків, на першому недосяжному місці. Читаючи твій комент розумієш, що цей педін випускає також і внеконкуретних ба..нів.
студентка до Нюся Показати IP 3 Лютого 2013 23:11
точно, щодо вду/вну,сєну чи як там його, є на першому місці по взятці хабяря, недалеко відступає і лнту. а якщо вже так і брати то всі універи мають такий гріх. А щодо Ліроля, то в нього така сама акредитація як і у ВНУ, різниця лише у тому, що "Україна" - приватний. Всі селяни пруться у ваш педінститут і задирають носа, що навчаються у державному універі.
Орест до студентка Показати IP 1 Квітня 2013 08:29
А всі "тупі городяни" навчаються в приватних університетах, бо не має розуму щоб поступити в державний вуз і заздрять всім СЕЛЯНАМ, які там навчаються...
волинянин Показати IP 3 Лютого 2013 17:00
скільки зусиль приклав для створення Вузу Журавльов.а який результат ?
Студент Показати IP 3 Лютого 2013 20:18
Пакращення від паперєдніків. Цевсе воні нарабілі.
юрко Показати IP 3 Лютого 2013 21:29
шановна "маня" на рахунок відмивання грошенят то немає в луцьку такого вузу який би пройшов осторонь цієї схеми а щодо рівня знаннь студентів то в державних вузах таких як сєну і політех знайдуться такі що недотягнуть до рівня найгіршого студента україни чи маупу
Лучанка Показати IP 3 Лютого 2013 21:39
Це один з кращих Вузів Луцька, де навчали і навчають не просто конкретним наукам, і студенти ЛГУ не звичайна сіра маса для викладачів, за допомогою якої можна косити "бабло". Там кожному студенту дають впевненість у собі, у своїх силах і можливостях. І виходять звідти не просто випускники, а ОСОБИСТОСТІ. Та хіба в нашій державі комусь побрібні особистості, адже немислячою масою керувати легше. Шкода ЛГУ, Журавльова і всіх, хто пройшов процес становлення цього Вузу з перших днів.
Ірина до Лучанка Показати IP 1 Квітня 2013 08:26
Це університет - один з найгірших в Луцьку і Журавльова шкодувати нема за що, бо він шахрай і злодюга!!!Дітей шкода, які там навчалися, хоча були б розумні не йшли в "такі круті університети"....
ВВВ Показати IP 3 Лютого 2013 22:30
Жалко. Непоганий був вуз і хороших людей знаю з нього (студентів колишніх і викладачів). Прикро, що нинішній владі наука до одного місця. Зараз економлять на всьому аби набити собі кишені. Зверху тим ригіоналам байдуже чи вчиться дитина чи бухає.
До ВВВ Показати IP 4 Лютого 2013 10:07
І зовсім не байдуже їх, а набагато краще коли бухає, мета - щоб всі перетворились на тупу, бухаючу, нікчемну біомасу.
Факт Показати IP 4 Лютого 2013 11:20
Чому українофоб табачник має вирішувати кому де навчатись? Нехай вирішує ринок достойний диплом роботи, чи ні. Хоча, якщо студенти з батьками, викладачами не піднімуть бунт то журналістів і менеджерів там нема.
андрiй76 Показати IP 4 Лютого 2013 12:08
Правильно зробили,що закрили.А то кожного року свідомо випускали армію"безробітних"економістів,менеджерів і т.д.Тільки одиниці з них могли працевлаштуватись на хорошу роботу по блату.Давно пора перепрофілювати наші Вузи на робітничі спеціальності,а то кваліфікованих агрономів,інженерів-будівельників бракує(та й ніхто не хоче там вчитися де потрібно виробляти щось своїми руками)а юристів,економістів вже "наштампували"по"самоє нє хочу і продовжують це робити з року в рік.От і ростуть як гриби заклади типу ЛГУ та"иже с ними".Я ще можу зрозуміти батьків які після таких Вузів можуть працевлаштувати своє"чадо"гарантовано,але таких меншість.А всі інші навчають своїх дітей у цих закладах по зароблянню грошей для чого? Щоб отримати диплом заради диплома і поповнити ряди безробітних? Повний абсурд...Дійсно є правильним українське прислівя:"Чого дурний? Бо бідний.А чого бідний?-Бо дурний...PS-коментую це бо у свій час також йшов по протореному шляху і закінчив два Вузи,а потім не маючи"блату"поневірявся у пошуку роботи по спеціальності.Повірте-краще бути електриком з середньою освітою чи токарем на заводі і"майстром на всі руки"та завжди при роботі-ніж"бараном"чи хай навіть спеціалістом з престижним дипломом менеджера,але перебувати у"творчому пошуку роботи по-спеціальності"...
правда. Показати IP 4 Лютого 2013 12:18
Ще треба притягнути до кримінальної відповідальності Стеценків, у яких аналювали ліцензію Володимир-Волинського медико-технічного коледжу,а вони не віддають документи дітям, а вимагають за них гроші.Ніби продаючи дітям їхні ж документи!
к-ч. Показати IP 4 Лютого 2013 12:29
Гнатюків шахраїв з Луцького Біотехнічного інституту теж під слідство за торгівлю липовтит дипломами-це шаражка якої світ не бачив!!!
доцент Показати IP 4 Лютого 2013 12:40
ну как где будут учится? В Кембридже или на худой конец в Оксфорде...
петя Показати IP 4 Лютого 2013 14:00
Я в шоці. А де тепер будуть викладати основи журналістики такі метри, як С.Пирожко, О.Куліш, М.Андрушко, М.Генсецький?
Студентка Показати IP 4 Лютого 2013 14:04
Та, що ви гоните, сама в ньому вчуся,намагаюся сама хоч трохи щось знати, зі мною вчаться студенти в одній групі,вони ніколи нічого не вчать, тільки заходять і виходять, аби гроші заплатив за навчання,їх ніхто нічого не запитує і екзамени так здають і дипломні і курсові, вони їх просто купують в цих викладачів і все здав. В такого студента,хоч би в одного перевірили знаня- це був повний абсурд,вони навіть не знають на кого вони вчаться, на що мама послала.Я на це все дивлюся і дуру даюся,як таке взагалі може бути.
вчуся тамічка Показати IP 4 Лютого 2013 16:30
Я теж плачу. Такий вуз був, ну, прамо тобі, Кембридж! А спеціальносі: кібернетика, журналістика - рамантіка! І студентів три штуки, добре що перед очима ніхто не вертиться, як ма...вошка. Всі условія для навуки. Студєнт з Ковіля.
Андердог Показати IP 4 Лютого 2013 18:44
Ану назвіть хоть одного студента УКРАїни чи МАУПА відрахованого за нездану сесію. Не знаєте? То я вам поясню. Якщо нічого не здаєш але вчасно платиш за навчання. В кінці 5-го року на тебе виписаний диплом. В чене товариш заплатив за півроку навчання в Україні і кинув це діло. Як він здивувався коли йому позвонили і сказали що він може забрати свій диплом молодшого спеціаліста спеціальності "Правознавство" якщо погасить заборгованість перед університетом
студентка до Андердог Показати IP 5 Лютого 2013 18:50
Ви так бачу "Україну" понижуєте у рівні лише через те, що він не державний? де ж йому до рівня ВНУ..в якому на юрфаці перед поступанням беруть більше ніж з рік навчання, аби пройти на державне. В Ліролі виганяли..ще й як..ніякі гроші не допоможуть людині, якщо вона бидлувата, борза і нічого не вчить. саме от таких і виганяють. а за гроші і у вну можна диплом купити.
вова Показати IP 4 Лютого 2013 18:45
я ети приватные прос..туты на совсем закрыл
раціональний Показати IP 4 Лютого 2013 20:06
Ці полішуки, що тут пишуть (і пальцем с..ку підтирають), нічого в житті кращого не бачили. А що з ними буде? Будуть щасливі, що позбулися такої обузи. Даремно прожиті роки. Якби людина жила 300 років, як черепаха Тортила, то можна було б 5 років викинути з життя, а в нашому випадку - НІ!
Нащадкам яни(у)чарів! Показати IP 4 Лютого 2013 21:24
...отака ми нація. З цього приводу пригадується промовистий радянський анекдот. "Зібралося двоє євреїв і кажуть один до одного: "Я маю бізнес, ти маєш бізнес. Давай допоможемо - хай ще Мойша має бізнес". Зібралося двоє грузинів і кажуть: "Я маю "Волгу", ти маєш "Волгу". Давай допоможемо - хай ще Ґіві має "Волгу". Зібралося двоє хохлів і теж кажуть: "Слухай: ти сидів, я сидів. Давай допоможемо - хай ще Василь сяде!". Без коментарів!..
:) Показати IP 5 Лютого 2013 09:38
"Україна" з таким набором чк зараз - довго також не протягне...
студентка до :) Показати IP 5 Лютого 2013 18:54
13 років якось тяне. "Україна" з таким набором має найкращих спортсменів, які беруть участь на олімпіадах від нашої держави. так само і на параолімпійських іграх. Призів більше ніж у всіх наших вузів разом узятих.
ААА, Показати IP 5 Лютого 2013 11:35
Закрити Быотехнычний!
gg_wp Показати IP 5 Лютого 2013 15:56
Да забейте вы... Посоны, го доту я создал!
g Показати IP 13 Лютого 2013 20:35
хахаха
НЕ до g Показати IP 27 Серпня 2013 14:23
Де навчатися є тьма
Я Показати IP 29 Серпня 2013 09:52
Більшість телепнів які коментують не розуміють головного, в Університетах участь процесу навчання! Хто після універів далі не вчиться залишається біля телевізора і зарплатою у 2000грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus