USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Ходив з гітарою по Луцьку, а мені давали 5 гривень». YAKTAK розповів луцьким студентам про перший кліп, псевдонім та Євробачення. Фото

2 Листопада 2023 16:56
Співак з Волині Ярослав Карпук (YAKTAK) сьогодні у Луцьку має два концерти, квитки на які вже розпродані. Однак студенти Луцького національного технічного університету отримали шанс не лише почути пісні співака наживо, а й поставити йому багато запитань.

«Я думав, що на зустріч прийде кілька людей, ми посидимо, поговоримо, а вас так багато. Мене звати Ярик. Думаю, більше відомий вам, як YAKTAK. У нас сьогодні в Луцьку два концерти. Зараз у нас не концерт, а просто зустріч. Я заспіваю вам кілька пісень під гітару, просто по-душевному. Можливо, у вас будуть якісь запитання», – сказав співак з Волині.
Кліпи на треки YAKTAK збирають мільйони переглядів на YouTube. Нині він один з найвідоміших та найвпізнаваніших співаків в Україні. Чи не у кожному місті, де виступає волинянин, – солдаут, а у деяких містах YAKTAK має по два концерти. Для луцьких студентів він заспівав кілька хітів, зокрема трек «Уночі».
«Я зі Старої Вижівки. Все життя я був тим тіпом, який співав на сцені, на всяких концертах, шкільних святах. Мене ніхто ніколи не заставляв. Я сам цього хотів. Потім були різні конкурси, а ще потім – «Голос. Діти». Потім зрозумів, що треба співати свої пісні. Те, що бачив у житті, просто передавав у музику. І сьогодні стою тут перед вами. Рік тому на концерті у Львові ми зібрали аж 100 людей. Це втричі менше, ніж сьогодні тут. Я засмутився. Весь цей час я робив пісні. Ми знову зробили концерт і зібрали дві тисячі людей. Головне – не слухати, що вам говорять люди, які у вас не вірять», – поділився Ярослав.
Нині YAKTAK подав заявку на національний відбір Євробачення, для якого він вже готує пісню. Співак зауважив, що дуже сподівається на підтримку волинян, зокрема й студентів ЛНТУ. Їх, до слова, дійсно багато зібралося в одній з аудиторій політеху. Вони запитували співака про сенс життя, його гітари, кумирів, мотивацію, популярність, вищу освіту, кліпи та псевдонім.

«Ми з командою вважаємо, що бути в 2023 році просто Ярославом Карпуком – не сама стильна історія. Тому шукали якусь цікаву назву та придумали YAKTAK. Мені не дуже подобалося, але якось помалу воно пішло. Не ім’я робить людину, а людина робить ім’я», – сказав співак.
Він пригадав, що один з кліпів на пісню «Погляд» він знімав просто на вулицях Луцька без будь-якого сценарію та попередньо узгоджених локацій.

«Рік тому я написав пісню, яка мені дуже подобалася. Але я подумати не міг, що вона може залетіти на 30 мільйонів переглядів. Ми просто взяли товариша з Ковеля, який знімає кліпи, і поїхали знімати в Луцьк. В нас не було жодного плану. Чим ми думали – я не знаю. Ми не знали, куди йти, де знімати, на якій локації. Я з гітарою, люди мені давали якісь п’ять гривень. Думали, що я вуличний музикант. Але я казав, що не потрібно. Люди з балконів слухали, як ми співали. Було дуже романтично. Ми просто ходили по Луцьку і знімали кліп. От кожен з вас може зняти такий самий кліп, просто потрібно мати бажання і постаратися»,– наголосив YAKTAK.

Співак не відмовив кільком студенткам заспівати разом з ними пісні «Погляд» та «Порічка». Останній трек YAKTAK виконав ще раз самостійно, розірвавши зал та пообіцявши, що на концертах ввечері буде не менш гаряче. Частина коштів з концертів буде відправлена на ЗСУ.
Насамкінець волинянин запросив студентів у Telegram-канал, де він буде з ними спілкуватися. Також вони мали можливість сфотографуватися з кумиром.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Да Показати IP 2 Листопада 2023 19:55
Дівчатам зараз дуже весело живеться, і всяким артістішкам, а в Ізраїлі всі захищають свою землю незалежно від статті, добре так пристроїлись трусять дупами, а хлопці хай гинуть
До до Да Показати IP 2 Листопада 2023 22:23
Пукнув аби пукнути…
Анонім до Да Показати IP 3 Листопада 2023 09:23
заради правди - на світлині не тільки дівчата, але й хлопці. А Ярославу - 17. ,
Анонім Показати IP 2 Листопада 2023 20:06
Супер!!!
Луцьк Показати IP 3 Листопада 2023 18:41
Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus