USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Важко вивчити літературну мову, якщо у Луцьку чути іншу, – Генконсул

8 Листопада 2013 14:20
Нещодавно призначений Генеральний консул Республіки Польща у Луцьку Беата Бживчи впродовж місяця займається з викладачем вивченням української мови.
Про це вона заявила 8 листопада, – повідомляє «IA ZIK».

Як йдеться у повідомленні, під час чат-конференції на «ВолиньPost» у відповідь на запитання IA ZIK Бживчи зазначила: «Я не уявляю собі, що, працючи тут, можна хоча б не спробувати навчитися розмовляти українською. Вже протягом місяця я регулярно займаюся з викладачем».

«На цих заняттях виявляється, що часто та мова, яку я чую на вулицях, не є насправді літературною. А це створює додаткові складнощі у вивченні мови. До слова, Томаш Янік теж дуже добре розмовляв українською», – зізналася вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вчителька Показати IP 8 Листопада 2013 14:51
Я чула вчора на вашому святкуванні як ви пані консул розмовляєте українською,ви просто молодчинка!!!
Vendetta Показати IP 8 Листопада 2013 20:43
Ще руську хай вивчить, і це буде ваще ппц...
Vendetti Показати IP 15 Листопада 2013 10:14
Ви вивчіть українську та елементірні правила спілкування із людьми. А консул молодець!!! Знання мов свідчить насамперед про інтелект людини та повагу до того народу, на території якого вона проживає. І, звичайно, повагу до самого себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus