USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Нових Тимощука, Девіча й Хачеріді шукають у Луцьку

17 Січня 2014 11:30
Акцент на залученні молоді, а також на вихованні нових Тимощуків, Девічів та Хачеріді роблять у луцькій «Волині». Видання UA-Football проаналізувало команди Прем’єр-ліги України під кутом того, наскільки молодих футболістів тренери задіюють в основному складі клубу.

Відсоток залучених молодих гравців у головній команді «Волині» доволі високий. Аж восьмеро перспективних футболістів занесені до першої команди.

Тут все пов’язане із персоною президента клубу, а по сумісництву і головного тренера – Віталія Кварцяного. Працювати з молоддю Віталій Володимирович вміє і любить, але не завжди наставнику вистачає терпіння. Молодим футболістам властиво видавати провальні матчі, бути нестабільними, а Кварцяний такі речі важко переживає. Залишаються тільки найкращі і найсильніші.
Мішель Бабатунде
Мішель Бабатунде


Власне, Мішель Бабатунде, прийшовши у "Волинь на початку сезону, став одним з лідерів команди, її двигуном. На фланзі Бабатунде виконує величезний об’єм роботи і, що головне, грає стабільно. Тільки травми нігерійцю надокучають. Ще одним відкриттям сезону став Редван Мемешев, якого скаути «Волині» знайшли у Першій лізі. Мемешев от саме й хворів у першій частині сезону тією нестабільністю, через що провів за молодіжну команду аж шість поєдинків. А так, як для представника молоді Редван відіграє доволі важливу роль в головній команді «Волині».

Редван Мемешев
Редван Мемешев


Дмитро Задерецький – футболіст із великим талантом, але, як зазначав сам Віталій Володимирович, ще без сформованого характеру і твердих чоловічих якостей. Дмитро переважно за основну команду виходив на заміну і 452 хвилини гри в Прем’єр-лізі можуть бути для 19-річного юнака, з одного боку, приводом для гордощів, але з іншого – стимулом для подальшої сумліннішої праці. Дмитро явно здатний на більше.

Дмитро Задерецький
Дмитро Задерецький


Ще один представник молоді – Флорентін Матей – видав кілька дійсно якісних матчів, але в кількох поєдинках і провалювався. Роль румуна у «Волині» зараз складно визначити.

Флорентін Матей
Флорентін Матей


26 хвилин за головну команду Луцька провів Віталій Приндета, а от Артем Щедрий, Віктор Хомченко та Сергій Коломієць обмежувались тільки потраплянням до заявки. Віталій Володимирович не раз зазначав, що хотів би знайти для України ще одного Девіча, Хачеріді чи Тимощука. І пошуки продовжуються. Хто із майбутніх зірок вийде на поле, побачимо вже у весняній частині чемпіонату…

Віталій Приндета (ліворуч)
Віталій Приндета (ліворуч)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus