USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

18-річний контрактник з Волині мріє стати міністром оборони

10 Липня 2017 13:23
«Йому лише 18. Життєрадісність, гумор та відкритість світові й усьому новому, із якими цей хлопець іде по життю, просто вражають! Він жартує, постійно сипле приказками, весело розповідає про фронтові будні і з оптимізмом дивиться у майбутнє. Можна було б все це виправдати юнацьким максималізмом, відсутністю досвіду, мовляв, життя ще не навчило… Втім, досвід у свої 18 юнак має – бойовий. І такий, що не кожен 40-річний зможе похвалитися!» - такими словами розпочинається розповідь про юнака з Волині, який своє життя хоче пов’язати із військовою службою.

Про це на офіційній сторінці у Фейсбуці написала прес-служба 14 бригади.

Позиції, де знаходиться підрозділ Саколіка (юнак наголошував, що саме так звучить його позивний) - за кількадесят метрів від ворога. Місце вкрай небезпечне. Але хлопець не з боязких!

До моменту підписання контракту з військовою частиною у Володимирі-Волинському Влад устиг закінчити залізничне училище у Львові.

«Я родом з міста, де великий залізничний вузол, тому й пішов вчитися на залізничника. А потім… передумав і пішов в армію! Коли приїхав сюди, в АТО, то вирішив, що буду вчитися на офіцера! Хіба не можу бути тим солдатам, що мріє стати генералом? А може, й міністром оборони буду, - весело ділиться мріями Влад. – Голова на плечах в мене є, тож нею й скористаюся при вступі до Національної академії Сухопутних військ ім. П. Сагайдачного! Головне - фізо здати!» - розповідає майбутній генерал.

Батьки Влада з розумінням поставилися до такого вибору старшого сина, бо розуміють, що війна зробила з їхнього 18-річного хлопчака справжнього чоловіка, який вміє приймати рішення й нести за них відповідальність.

«За кілька днів наш юний побратим буде складати вступні іспити. Тож ми триматимемо кулаки, аби тобі, Саколік, вдалося втілити в життя все задумане, і нехай твоя мрія стати офіцером української армії обов’язково збудеться!» - йдеться у дописі прес-служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
51 омбр(позор) Показати IP 10 Липня 2017 21:29
У міністерстві оборони і генеральному штабі дол..в і без вас вистачає, згадайте хоча б *котли*
вова згоранець Показати IP 10 Липня 2017 23:13
У генерала е свий син! Син генерала =генерал! Сын министра =министр! Сын рабочего и колхозника майор! Так було так е и так буде....
Петр Объедков Показати IP 16 Липня 2017 01:42
Первый мой воспитанник пошел по моим стопам, второй на подходе и туда же!) Хотя я и не родным отцом им был но Украину любить научил!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus