USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

2 роки тягнеться справа щодо вбивства лучанина

1 Вересня 2019 16:13
Упродовж двох років у Луцькому міськрайонному суді розглядається справа про вбивство молодого хлопця Павла Попова. Рідні загиблого уже зневірилась, адже вбивці досі не покарані. Про це йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

Зі слів мами загиблого, жоодного зрушення у справі за два роки немає.

"Складається враження, що чи затягується все, чи проплачується", - каже мати.

"Під час судового засідання прокурор просив відпустити двох обвинувачених під особисте зобов'язання., а ще одного головного підозрюваного Олександра Гетьмана лишити під вартою. Тим часом, адвокат обвинуваченого подала клопотання на зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт", - йдеться у сюжеті.



Нагадаємо, у ніч проти 12 серпня 2017 року на вулиці Карпенка-Карого невідомий вдарив ножем чоловіка, який знаходився біля своєї машини. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, яка спільно з патрульними встановила особу зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 24-річний мешканець Рівненської області. Він неодноразово судимий. Напередодні злощасного інциденту загиблий освідчився своїй коханій і подарував їй обручку. Це сталося у день народження дівчини. Пара встигла навіть подати заяву про реєстрацію шлюбу та обрала дату весілля. На попередніх судових засіданнях головний підозрюваний у вбивстві 24-річного лучанина Павла Попова Олександр Гетьман змінив показання, вказавши, що вбивство скоїв не він, а Дмитро Зубаль – чоловік, який був замішаний в ситуації та обвинувачується лише у хуліганстві. Свідки вказали, що добивав чоловіка підозрюваний Дмитро Зубаль: коли затримали Зубаля, то він був у стані алкогольного сп’яніння, а на руках в нього була кров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мийка «Чикаго « Показати IP 2 Вересня 2019 01:39
)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus