USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аби Луцьк не підтоплювало дощами та снігом, з бюджету виділили мільйон

7 Жовтня 2020 12:48
Один мільйон гривень виділили луцькі обранці громади на оплату відведення талих та дощових вод у межах внесення змін до Програми з благоустрою Луцької міської територіальної громади на 2018-2020 роки.

Про це стало відомо сьогодні, 7 жовтня, під час засідання позачергової 94 сесії міської ради VII скликання.

Зі слів директора департаменту житлово-комунального господарства Миколи Осіюка, такі зміни у Програмі відбулися за рахунок економії коштів ДКП «Луцькводоканал» по всіх інших видатках.

«Десь зекономили на фонтанах у цьому році, десь – по інших видатках. І у нас з’явилася сума в один мільйон гривень на відведення талих та дощових вод», - зазначив головний «комунальник» міста.

Так, луцькі обранці громади таку пропозицію перерозподілу коштів у більшості схвалили, проголосувавши «за».

Нагадаємо, щороку під час сильних злив окремі вулиці Луцька затоплює дощовою водою. Зокрема, внаслідок зливи, що накрила Луцьк 16 червня 2019 року близько 21:00 години, затопило значну частину вулиць обласного центру. А у січні 2020 року у Луцьку на вулиці Зв'язківців із каналізаційного люка потужним фонтаном била вода прямо посеред проїжджої частини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus