USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Блок Панамських Покидьків», – Соломатін про депутатів «на зарплаті» в Івахіва

18 Липня 2017 14:44
«Блоком Панамських Покидьків» назвав депутат міської ради тих, хто виконує політичну волю нардепа Степана Івахіва та отримує в нього за це кошти, який свого часу підтримав криваві закони 16 січня, котрі призвели до розстрілу більше сотні людей на Майдані у Києві під час Революції Гідності.

Про це стало відомо під час 28 позачергової сесії Луцької міської ради.

Як відомо, провладний БПП «Солідарність», за фінансування олігархічної групи «Континіум», ініціює відкликання п'ятьох депутатів Луцької міської ради: Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, своєю чергою, стверджують, що для їх усунення, згідно із чинним законодавстом, немає жодних підстав, а сам процес відкликання – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті.

У зв’язку з цим на позачергову сесію міської ради прийшли обурені жителі району Вишків, які заявили, що не хочуть, аби їх округ залишився без депутата Соломатіна.

ПРОСТО БІЗНЕС: ЧОМУ НАСПРАВДІ «КОНТИНІУМ» ХОЧЕ ВІДКЛИКАТИ ДЕПУТАТІВ ЛУЦЬКРАДИ

Натомість сам Аркадій Соломатін під час виступу заявив, що насправді збирати підписи треба було проти тих, хто голосував за криваві закони 16 січня. Зокрема, це і нардеп від Волині, співвласник олігархічної групи «Континіум» Степан Івахів.

«Мене зробили злодієм люди, які не мають морального права називати таким. Адже саме ці люди, які ініціюють відкликання, прикривають осіб, які голосували за криваві закони 16 січня, в результаті прийняття яких розстріляли більше сотні людей на Майдані.

«За кошти того, хто голосував за те, щоб розстріляти людей, проводять брудну кампанію. Хочу сказати цим депутатам (звертаючись до депутатів БПП «Солідарність», - ВН). Ви в очі своїм дітям зможете дивитись через рік, два. Петро Нестерук, ви зможете?», – заявив депутат та додав, що саме члени партії БПП «Солідарність» у Верховній Раді відмовились голосувати за призначення виборів міського голови у Луцьку.

«Жодним місто, крім Луцька, не керують Адміністрація Президента та губернатор, якого сюди прислали, а не обирали. Я горджусь мешканцями Луцька, які зробили такий вибір. В мене на районі, якби я не так проголосував, то ніякі підписи б не збирали. Я б додому не дійшов, мене б перестріли біля церкви, і я знаю хто», - заявив Аркадій Соломатін.

«Мене дістали псевдопатріоти, які ходять в вишиванках, тримають руку біля серця, а самі сидять на зарплаті в Івахіва. І як треба буде, вони поміняють партію. В них була «Сильна Україна», потім «Наша Україна», «Партія Регіонів», зараз БПП. Це зробили представники «Блоку Панамських Покидьків», - на емоціях заявив Аркадій Соломатін під аплодисменти депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаючий Показати IP 18 Липня 2017 17:33
Старого Гунчика "нагнули". Бери свою Голованчук і втікай. Як вам не соромно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus