USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Опублікували розмову депутатів «Слуги народу» з керівником поліції Дніпропетровщини. Аудіо

18 Листопада 2019 17:39
Нардеп від «Слуги народу» Антон Поляков, якого нещодавно виключили з фракції, опублікував запис розмови між депутатами його фракції і начальником поліції Дніпропетровської області.

Зустріч відбулася в ресторані «Околиця» Кривого Рогу 25 вересня 2019 року. Депутати і поліцейський обговорювали там призначення начальника поліції в рідному місті Зеленського.

На зустрічі від партії «Слуга народу» були присутні Коряченков Юрій (ЮЗІК), Захарченко Володимир, Неклюдов Владлен, Кісель Юрій, Криворучкіна Олена, Медяник В’ячеслав.


Народні обранці зустрічалися з очільником Нацполіції Кривого Рога, розмовляючи про корупційні впливи вказаних нардепів на правоохоронні органи (ДБР, прокуратура, Нацполіція) цього регіону.

Від поліцейських був присутній очільник Дніпропетровської поліції Володимир Огурченко і претендент на посаду головного поліцейського Кривого Рогу – Сергій Лукашов (за станом на сьогодні він очолює криворізьку нацполіцію)

Запис їх розмови опублікована в телеграм-каналі Полякова.



Суть розмови полягає в тому, «слуги народу» особисто контролюватимуть, які справи і як повинна вести себе поліція.

При цьому депутати неодноразово повторюють, що «їхній дах тримає» особисто президент України, тому і керівники поліції мають на пряму тримати зв’язок з ними.

Пропонуємо розшифровку цього аудіозапису:

Юзік: Я хочу представитися, я Юрій Коряченков, представник Зеленського в Кривому Розі. І ми проводили вибори, перший тур, другий тур, парламентські. Це Юрій Григорович, Юра Кисіль. Він по списках. Я по 33-му округу, це два райони - Центрально-Міський і Металургійний. Володимир Захарченко... Мажоритарник, теж по 31 округу, це - Тернівський і Покровський райони. Слава Медяник - це Дніпропетровськ, 26 округ (його поправляють: 27-й). Я все запам'ятовую, 27-й.

Ну, він в Дніпропетровську, просто приїхав познайомитися і підтримати, напевно, і Володимира, і вас. Він в комітеті правоохороних органів, Вова теж, і Владлен Неклюдов, як кажуть, відомий співробітник прокуратури, який співає для Пшонки.

Ми всі прекрасно розуміємо місто Кривий Ріг, який 10 років під впливом однієї сили - Вілкула, а останні 5 років вклинився тут товариш Усов, який був наближений до Юрія Віталійовича Луценка, тому йому тут спускалося все з рук.

Репліка: Не тільки тут. В області.

Поліцейський: Як бути з ними? Яка з ними політика економічного характеру? Це йому більше... Як йому спілкуватися? Дипломатичні повинні бути якісь... так.

Репліка: Ми можемо сісти і обговорити цю ситуацію в двох словах.

Юзік: І нехай тобі хтось пред'явить щось в Києві. У прокуратуру, в ДБР. Нехай вони скажуть, що ти щось незаконне. Роби це за моєю командою. А ми подивимося, а ми підтримаємо (всі разом говорять нерозбірливо).

Репліка: Тут не треба навіть нашої присутності. Ми в місті президента, у нас у всіх тут ... Якщо якісь не дай Бог... то всім руки будуть відрубувати по шию. У нас в місті політична підтримка з нашого боку - це не те що 100, а 101 відсоток.

Поліцейський: А ніхто нічого не скаже, закрити всю цю шваль і все.

Юзік: Ти не повинен нічого боятися.

Репліка: Ось це що ви нам сказали, і ми вам кажемо, повірте мені. У нас за спиною, я ще раз кажу, стоїть президент...

Юзік: Ще там всі начальники райвідділів кажуть - ну, там же ж команда. Там - це значить всі повинні показати на тебе, а ти повинен на мене. Тобто, якщо так показують, це голова з плечей.

ДБР - та ж історія, прокурорський ДБР, з генеральної прокуратури, з Трубою буде Владлен (вирішувати питання - Ред.). Я тут.

Репліка: Хто буде з прокурорських заважати, Труба буде вносити по ним.

Юзік: Делікатні питання, з приводу металобрухту... Ми з вами радимося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 18 Листопада 2019 19:21
Заспокойтесь! 73% не даремно за них проголосували ... хай роблять що хочуть, у них мандат довіри!
Правда Показати IP 18 Листопада 2019 20:04
У них не мандат,у них "манія величі",а це трохи не туди.З під куполу і арени в залу найвищого законодавчого органу...ви зробили це разом,дивуйтесь,радійте,аплодуйте,моліться!!!чи вже пізно.Бо Бог вже не допоможе,він втомився від цієї д.....
Ірина Показати IP 18 Листопада 2019 22:57
Свиня в пальто!
ан Показати IP 19 Листопада 2019 09:23
ну якби був порох не факт що не було б краще. скоріш гірше. як кажуть з двох зол вибирають менше
Ага до ан Показати IP 19 Листопада 2019 20:57
а вибрали _опу, повну _опу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus