USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутат облради подарував ікону звільненому з полону волинянину

10 Січня 2018 14:07
Мама звільненого з полону бійця Володимира Гізуна з Любохин Старовижівського району має проблеми зі здоров’ям та потребує лікування в Луцьку. Натомість сам Володимир, який наразі відбув у свою військову частину в Запоріжжі, де вирішуватиметься питання подальшого проходження служби та швидше за все демобілізації, лікуватиметься в Києві у військовому госпіталі.

«Ейфорія після повернення з полону та теплих зустручей по-дорозі до дому помаленьку проходить і наступають звичайні будні, а з ними і звичайні життєві клопоти!» - написав у Фейсбук депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський, який провідував військового напередодні свят та подарував родині ікону.

Зі слів Імберовського, важливо, аби про звільнених не забували. Саме томі він навідав Володимира Гізуна, аби поспілкувались з ним, його матір'ю, братом про їх проблеми і потреби, яка потрібна допомога.

«Звичайно, проблемою номер один є здоров'я, як Володимира, так і його матері Тетяни Євстахівної, адже два роки переживань підірвали її здоров'я і вона має проблеми із серцем. Володимир наразі відбув у свою військову частину у Запоріжжі, де наразі вирішуватиметься питання подальшого проходження служби та скоріш за все демобілізації, а потім лікуватиметься в Києві у військовому госпіталі, а от мамі потрібно організовувати найближчим часом лікування в Луцьку.

Також родина потребує проведення в домівку газу, який проходить поруч із хатою, а коштів для документації та й технічних робіт катма. Тож доводиться, важко працюючи, заготовляти дрова у лісі... Звичайно, я допомагатиму ці найпотрібніші наразі речі зробити, і вірю, як сказав Володя, що святий Миколай, якому він молився про своє визволення із полону допоможе нам і тут - в мирному житті, а ікона Чудотворця нехай буде оберегом для усієї родини!» - йдеться у дописі депутата.
Як повідомлялося раніше, 27 грудня звільнили з полону бойовиків військогового з Ковеля Артема Віндюка та військового Володимира Гізуна. 29 грудня звільнених з полону волинян урочисто зустріли у Луцьку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікуся Показати IP 12 Січня 2018 00:19
А квартиру слабо було подарувати?Чи виплатити грошову винагороду???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus