USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Політикою в хаті не напалиш», - депутат про арешт рахунків «Луцьктепла»

9 Листопада 2017 10:14
Держава боргує ДКП «Луцьктепло» 160 мільйонів гривень та водночас за допомогою виконавчої служби арештовує рахунки підприємства.

Про це написав депутат Волинської облради Михайло Імберовський на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Рахунки ДКП «Луцьктепло» заблоковані виконавчою службою! А зима вже стукає, відкриває двері у оселі лучан.., то як же будемо зимувати???

Ще спекотного серпневого дня на засіданні бюджетної комісії 22 серпня, коли ми погоджували розподіл між районами області 851 млн грн субвенції державного бюджету на погашення заборгованості по виплаті пільг та субсидій населенню Волині, висловлював стурбованість відносно того, чи не використовуватиметься можновладцями на Печерських пагорбах це штучне створення заборгованості перед ДКП «Луцьктепло», як інструмент тиску у цій політичній боротьбі, яка триває зараз у нашому обласному центрі?

Пан Селедець (заступник департаменту фінансів ВОДА Володимир Селедець, - ред.), що доповідав тоді це питання, слізно переконував, що моя позиція безпідставна, але як бачимо я таки мав тоді рацію!

Окрім розподілу по районах області я звернув особливу увагу на такий же розподіл, але по областях України, де Волинь ще тоді, в серпні, недоотримала 95 млн грн державних коштів, і це тоді, коли інші регіони країни отримали від 5 до 15% більше, аніж потребували!!!

Наразі заборгованість, підкреслюю, держави перед «Луцьктепло» вже збільшилась до 160 млн!!! І що ж та сама держава, в особі виконавчої служби робить??? Арештовує рахунки!... Фініш! Припливли!

Це те саме, що я боргую комусь гроші і за те його ще й відгамселю!!! Вибачте за грубість, але мене це вже дістало!!! Політикою в хаті не напалиш...», - висловив обурення депутат.

Нагадаємо, рахунки ДКП «Луцьктепло» заблоковані через аферу групи «Континіум», адже «фірма-прокладка» «Тепелен» цієї ж групи намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень із підприємства. Зауважимо, для того, щоб опалювальний сезон не опинився під загрозою зриву, Луцька міська рада змушена виділяти грошіз бюджету на допомогу «Луцьктеплу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Шановні невігласи Показати IP 9 Листопада 2017 12:26
А чи відомо всім тим хто критикує виконавчу службу наступне: вони просто виконують рішення суду, яке згідно Конституції є обовязкове до виконання всіма органами та підприємствами усіх форм власності. Звідси питання: рішення суду є незаконним - тоді чому міська рада не звернулася в суд щодо його оскарження (чи саме ДКП Луцьктепло). 2. Рішення суду законне тому і не оскаржувалося ніким. 3. Всім все давно було відомо наперед, юристи в ДКП Луцьктепло або безтолкові або виконували безспоредньо провладні вказівки щодо укладення сумнівних договорів із юридичними особами Континіуму.
Микола Показати IP 9 Листопада 2017 13:52
ЛЮДИ ЗА НАДАНЕ ТЕПЛО(яке надала ТОВ "Тепелен") РОЗРАХУВАЛИСЬ з ЛУЦЬКТЕПЛОМ в повному обсязі. Тоді питання- куди Луцьктепло діло кошти? Що з ними судиться "фірма прокладка"
123 до Микола Показати IP 9 Листопада 2017 17:17
Луцьктепло ніколи не мало господарських відносин з ТОВ Тепелен
Анонім до 123 Показати IP 9 Листопада 2017 17:52
якщо Луцьктепло не мало відносин з Телепен, то які можуть бути претензії? Де логіка? Є компетентні органи, які повинні все перевірити і оприлюднити об'єктивні висновки.
Досить терпіти! Показати IP 9 Листопада 2017 20:15
Івахіву і Ко з Континіуму знову забракло грошенят на хліб - от і обдирають наше Луцьктепло. Поки не дамо по руках цим злодіям - доти вони будуть мучати людей, залишати наші домівки без тепла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus