USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Для мене склався пазл істерії», - Скрипка про спілкування з фейковим «Аваковим»

23 Квітня 2017 11:22
Телефонний розіграш російського пранкера став частиною інформаційної атаки, розпочатої публікацією фрази про «гетто» для тих, хто не може вивчити українську мову. Про це заявив музикант Олег Скрипка на своїй сторінці у Facebook.

Запис телефонної розмови виклав в YouTube російський пранкер Олексій Столяров (Лексус), який представився в розмові зі Скрипкою главою Міністерства внутрішніх справ України Арсеном Аваковим.


Згодом музикант прокоментував пранк.

«Учора для мене склався пазл істерії із насаджуванням в інформаційному полі країни теми «гетто. Мої щирі і глибокі вибачення тим, хто сприйняв мої слова, висмикнуті із контексту і вплетені в інформаційну диверсію, як власну образу. Друзі, повірте, я нікого не хотів образити. Інформаційна картинка для мене склалася після серії дивних телефонних дзвінків. Люди із того боку представлялися помічниками голови МВС, говорили від його імені, давали оцінки політичній ситуації… Зрештою, подзвонив «дехто» за міським телефоном 044-290-19-97, хто назвався Арсеном Аваковим», - написав Скрипка на своїй стоінці у Facebook.

«Зізнаюся, відчув деякі недолугості у мові «міністра», але не мав підтверджень цього. Тож розмовляв із умовним міністром з належною повагою. Але, відчуваючи підозри, записав розмову. «Міністр» випитував моє ставлення до РФ, розмірковував про заходи безпеки на Євробаченні, запитував мою думку щодо розвитку подій на Донбасі. Зрештою, запропонував увійти до складу громадської ради МВС, аби таким чином публічно обговорювати і вирішувати гострі питання мовної політики... Відчуття щодо витівки пранкера з’явилися пізніше, коли уважно прослухав запис», - додав співак.

«Вважаю цей телефонний пранк ланкою подій, спрямованих не суто проти мене. Радше – проти України. Із використанням болючих суспільних тем і насаджуванням від мого імені ідеологем, сказаних в іншому місці, в інший час і щодо іншої ситуації. Українське суспільство розбурхують, змушують нас виправдовуватися, втрачати час на цькування один одного. Аби, зрештою, не дати українському світу мати гідні позиції в Україні», - підсумував Скрипка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Маруся Показати IP 23 Квітня 2017 12:16
Ой як Скрипка російською заливав соловейком. Хоча з Аваковим якраз українською потрібно розмовляти, він живе Україні,не зуміти осилити мову на такій посаді то просто сором.Висміяли Скрипку...прикро...
Анонім до Маруся Показати IP 23 Квітня 2017 13:00
Охренеть,по языку твердая пятерка.я так не можу ,в мене проскакує мова.
Оксана Показати IP 23 Квітня 2017 12:35
Олег ти молодець!!!!! Росія це і є Гето російсько-корейське
Банджо Показати IP 23 Квітня 2017 13:32
Мова післямова ,але скрипка заставив задуматись російскомовних вояків ВСУ,яких дуже велика частина ,а что для нас придумали эти свидомые,которые на ходу кеды меняют даже не задумаваясь переходять на чисто русский без акцента,а литературный украинский освоить не может
Кхе Показати IP 23 Квітня 2017 15:10
Скрипку тупо опустили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus