USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські волейболістки знову програли

18 Листопада 2014 07:00
На другій грі п’ятого туру серед команд жіночої Суперліги команда господарів - «Континіум-Волинь-Університет» - вийшла на паркет тим же стартовим складом і з сильним бажанням взяти реванш за першу програну гру. Южненський «Хімік», хоч і був втомлений єврокубковими баталіями, та резервістів Сергій Голотов не випустив, хоча по ходу зустрічі дозволяв собі певні кадрові ротації.

У першій партії підопічні Богуслава Галицьокого продовжили гнути свою лінію і вперто не відпускали суперниць в рахунку – 7:6. Після першого технічного тайм-ауту волинянки почали гру першим номером – 11:8, 15:12. Та до третього десятка лучанки розгубили всю перевагу. Катастрофічно в господарок почав випадати прийом. Тренер Галицький двічі брав перерву, але налаштувати дівчат на останні м’ячі так і не вдалося – 25:19.

Розвиток гри у другому сеті остаточно визначив підсумок зустрічі – 3:5, 6:8, 9:16. Коуч «Хіміка» вирішив ще раз дати зіграти проти своєї колишньої команди зв’язці Аллі Політанській. У підсумку – 17:25.

Та, незважаючи на велику різницю в досвіді і класі, в останній партії інтрига не згасала, а навіть навпаки. Спершу «Хімік», бажаючи найшвидше завершити гру і здобути десяту перемогу поспіль у чемпіонаті, почав агресивно йти до мети – 6:8, 7:12, 11:16. Та луцькі волейболістки все ж змогли налаштуватися на прийом і до атаки додати трішки швидкості і сили, і тим самим зменшили відставання до мінімуму – 19:21. Галицький відчував, що з цієї ситуації потрібно вижимати максимум, а тому взяв ще два тайм-аути, але – 21:25.

«Континіум-Волинь-Університет» - «Хімік» - 0:3 (19:25, 17:25, 21:25)

«Ми вийшли на майданчик втомлені після єврокубків. І це більше навіть моральна, а не фізична втома. Нам було важко грати, бо трішки недооцінили суперника. Дівчата, звичайно, прогресують, але ще їм потрібно ігровий досвід накопичувати. Пограють рік, два, три, і буде хороша команда», - коментує тур головний тренер «Хіміка» Сергій Голотов.

«У Луцьку в мене прокидаються найкращі почуття, дуже рада була побачити всіх дівчат. Звичайно, хотіла грати, але до ігор проти своїх колишніх колег потрібно було серйозно налаштуватися. Як-не-як, а два роки в Луцьку відіграла. Моя теперішня команда перемогла, але це спорт. Дружба тільки за межами майданчику», - розповідає Алла Політанська.



Два програші від южнянок викинули луцьку команду за екватор «турнірки» на п’яту сходинку. Для того, щоб повернутися в когорту кращих, підопічним Богуслава Галицього потрібно буде обігрувати «Сєвєродончанку», яка в рамках шостого туру завітає до Луцька. Матчі відбудуться 5-6 грудня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus