USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Кохання довжиною в 20 років: Джей Ло та Бен Аффлек вирішили побратися

11 Квітня 2022 05:23
Голлівудські артисти Дженніфер Лопес і Бен Аффлек знову вирішили побратися. Аффлек освідчився своїй коханій і подарував їй обручку з великим зеленим діамантом.

Про це сказала Лопес у своєму блозі On the Jlo, передає УНІАН.

"Я завжди кажу, що зелений - мій щасливий колір. Може ви пам'ятаєте зелену сукню. Я зрозуміла, що в моєму житті було багато дивовижних речей, коли я була одягнена в зелений", - сказала Лопес.

Нагадаємо, Лопес і Аффлек познайомилися на зйомках фільму "Джильї". За сюжетом вони повинні були грати закоханих. Але це велике і світле почуття наздогнало їх не тільки на знімальному майданчику, але і в реальному житті.

Їх роман стрімко розвивався. У 2002 році вони сповістили про те, що хочуть одружитися. І поки шанувальники чекали розкішної церемонії одруження, закохані оголосили про свій розрив.

Багато років вони практично не спілкувалися. І тільки рік тому в мережі почали з'являтися їхні спільні фото. Як виявилося, вони возз'єдналися. Менше ніж через рік після возз'єднання Аффлек знову зробив Лопес пропозицію. Вони знову готуються до весілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus