USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек гучно відсвяткували друге весілля. Фото

21 Серпня 2022 22:10
Зіркова пара Дженніфер Лопес і Бен Аффлек нарешті через 20 років відсвяткувала весілля своєї мрії. Зірки, які місяць тому таємно побралася у Лас-Вегасі, з розмахом організувала другу весільну церемонію.

Як пише ТСН з посиланням на видання Daily Mail, на свято закохані запросили рідних та близьких.

Зокрема, серед гостей присутні діти Бена Аффлека від першого шлюбу – доньки Вайолет та Серафіна та син Семюел. Цікаво те, що на церемонію парочка запросила й колишню дружину актора – Дженніфер Гарнер. Проте вона не змогла приїхати. А з Дженніфер були її близнюки – Макс та Еммі.Також серед почесних гостей можна було помітити актора Метта Деймона із дружиною Лусіаною Баррозу, режисера Кевіна Сміта, актора Джейсона Мьюза.

Церемонія відбулася в маєтку Бена Аффлека у «плантаторському» силі вартістю 8,9 млн доларів. Дженніфер Лопес одягла розкішну білу сукню Ralph Lauren couture, а наречений був у біло-чорному смокінгу. До речі, гості також підбирали вбрання, аби бути одягненими в однакових кольорах з молодятами.

Весільне свято було розраховане на три дні. Першого дня відбулася репетиція весілля, потім весілля, і сьогодні, в неділю, на гостей чекає пікнік та барбекю. І хоча перший день був затьмарений нещасним випадком, у якому постраждала мама актора, урочистість все ж таки відбулася.На святі подружжя так і випромінювало щастя. Закохані постійно обнімалися та обмінювалися поцілунками.

Зазначимо, 2002 року знаменитості вже зустрічалися та були заручені. Але тоді їхнє спільне життя не склалося. 2004 року вони розійшлися. Та через 17 років пара знову зійшлася. А 24 липня – на 52-річчя артистки – Аффлек освідчився своїй коханій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus