USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек таємно одружилися

18 Липня 2022 11:33
Відома американська актриса і співачка Дженніфер Лопес та актор Бен Аффлек одружилися в Лас-Вегасі.

Про це повідомив портал TMZ.

Зазначається, що весільна церемонія була таємницею, щоб уникнути публічності.

Інформацію про весілля артистка підтвердила в інформаційному бюлетені, опублікованому на веб-сайті OnTheJLo.com. А в Instagram показала кадр, зроблений в ліжку: Лопес усміхається, а на її пальці – обручка. Про те, що пара узаконила стосунки, повідомляли видання Associated Press і NBC News.

«Ми зробили це. Любов прекрасна. Любов добра. І виявляється, любов терпляча. 20 років терпіння», – написала Лопес у своєму бюлетені.

Інформаційний бюлетень був підписаний «Mrs. Дженніфер Лінн Аффлек». Також туди молодята додали відверті селфі й відео про те, як пара готується до особливого дня.

Лопес повідомила, що вони прилетіли до Лас-Вегасу 17 липня, стояли в черзі разом із чотирма іншими парами і одружилися після опівночі в каплиці A Little White Wedding Chapel.

Фото розмістило видання Daily Mail. Аффлек був одягнений у білий смокінг, білу сорочку, чорні штани та краватку-метелика. А Дженніфер у білу сукню з декольте, довгими рукавами та в фату. У співачки було розпущене волосся, на шиї виблискувала підвіска з кулоном, а у вухах – сережки. Артистка розпустила волосся та зробила натуральний макіяж.
«Ми ледве встигли дістатися маленької білої весільної каплиці до півночі. Вони затрималися на кілька хвилин, дозволивши нам сфотографуватися в рожевому кабріолеті Cadillac, яким, очевидно, колись користувався сам король Елвіс. Отже, з найкращими свідками, яких тільки можна собі уявити, сукнею зі старого фільму та курткою з шафи Бена, ми прочитали наші власні клятви у маленькій каплиці та подарували одне одному обручки, які будемо носити до кінця наших днів. Це було найкраще весілля, яке ми могли собі уявити. Те, про яке ми мріяли дуже давно, і яке стало реальністю в очах штату, Лас-Вегаса, рожевого кабріолету та одне одного», – поділилася співачка.

Нагадаємо, Аффлек і Лопес зустрічалися із 2002 по 2004 рік і були однією з найяскравіших пар того періоду. Напередодні весілля вони розірвали заручини, пославшись на громадський тиск та надмірну увагу ЗМІ.

Чутки про відновлення роману зірок з’явилися у травні минулого року, одразу після розлучення Дженніфер із 45-річним бейсболістом Алексом Родрігесом. Відносини з Беном співачка підтвердила у свій день народження, а першим офіційним заходом, який вони відвідали як пара, став Венеціанський кінофестиваль.

Дженніфер Лопес виступить на концерті для збору коштів Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus