USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Повідомили про замінування Любомльської РДА. ОНОВЛЕНО

4 Грудня 2014 13:56
Надійшло повідомлення про замінування Любомльської РДА. Про це інформує журналіст газети "Наше життя" Сергій Мариньоха в мережі.

"Сьогодні близько 10.30 у загальний відділ Любомльської райдержадміністрації надійшов анонімний дзвінок про замінування. З приміщення негайно евакуювали працівників та відвідувачів, небезпечну ділянку обгородили", - йдеться у повідомленні.

З його слів, правоохоронці очікують на прибуття спеціалістів-вибухотехніків з обласного центру.

ОНОВЛЕНО 13:40

Згідно з інформацією першого заступника начальника Любомльського РВ УМВС Анатолія Дружука, повідомлення про замінування виявилося неправдимим: фахівці вибухотехнічної лабораторії, які обстежили приміщення райдержадміністрації, жодних вибухових пристроїв чи чогось подібного не виявили.

Згідно з фактом розпочате кримінальне провадження за статтею 259 ККУ (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).
Часовий спектр відповідальності, передбачений цією статтею за подібні «жарти», доволі широкий: від 2 до 8 років позбавлення волі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
валя Показати IP 4 Грудня 2014 13:16
невже відгомін війни докотився і до любомля?
Анонім до валя Показати IP 4 Грудня 2014 13:53
Народ "воює" з хабарницькою владою ... як може ...
ф444 до Анонім Показати IP 4 Грудня 2014 14:03
Якщо це війна з хабарницькою владою, то її методи дуже сумнівні. Адже четвер у Любомлі - базарний день, тож багато людей з сіл поєднують поїздку на ринок із вирішенням своїх справ, наприклад, земельних, соціальних, інших питань. А через чийсь дурний "жарт" робота органів влади (яка б вона не була, не забуваймо, що ми самі її обираємо) була паралізована. То кому зробили гірше - питання риторичне...
Валя до Анонім Показати IP 4 Грудня 2014 14:10
А уряд створює ще одне тепле міністерство для своїх синочків
віктор Показати IP 4 Грудня 2014 14:22
два брати комуністи кононовичі організували маленьке заворушення в грозному після поїздки на донбас...комуністи такі загадкові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus