USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянка стала володаркою Кубка світу

26 Серпня 2014 18:46
Переможницею Кубка світу з велосипедного спорту, класу маунтенбайк серед молоді до 23 років, стала волинська велогонщиця Яна Беломоіна. Про це інформують у прес-службі управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

На заключному сьомому етапі серії, що відбувся у місті Мерібель (Франція), Яна фінішувала другою, на 26 секунд швидше від лідера Хелен Глоберт з Німеччини. Проте цей успіх не допоміг німецькій гонщиці наздогнати Беломоіну в загальному заліку.

Згідно з підсумками Кубка світу Яна набрала 400 очок, Глоберт – 394, третє місце з результатом 377 балів посіла шведка Дженні Рессведс.

Яна Беломоіна - майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної команди України, учениця Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, представниця спортивного товариства «Динамо». Тренують спортсменку Заслужений тренер України Ковальов В.С. та Матвійчук-Жолнач В.В.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus